Recipe: Perfect Grøn frikasse (spidskål, asparges og nye kartofler)

Grøn frikasse (spidskål, asparges og nye kartofler). Der er virkelig meget asparges både i min mave og på bloggen denne uge, men det er der en helt naturlig forklaring på. Ovnbagt laks med urtesmør og pinjekerner. Tomatrisotto med basilikum, hvidvin og parmesan.

Grøn frikasse (spidskål, asparges og nye kartofler) Salaten med spidskål, blomkål, æbler og brombær byder på alt fra syrligt til sødt, fra sprødt til blødt og fra violet til grønt, så den tilfredsstiller både Ovnbagt spidskålsbåde med bacon - Amatørkokkens favorit! Da jeg bor alene og tanken om at spise samme spidskålsret i flere dage, er ikke liiige det jeg. Coquelet med grønne asparges & frikassé af ærter & morkler 💚. You can have Grøn frikasse (spidskål, asparges og nye kartofler) using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grøn frikasse (spidskål, asparges og nye kartofler)

  1. Prepare 1 of lille spidskål.
  2. You need 4-5 of asparges hvide var hvad jeg brugte men grønne kan nemt bruges.
  3. Prepare 5-6 of små nye kartofler.
  4. It's 1 bundt of dild.
  5. It's 1/2 of dl fløde evt lidt mere.
  6. It's of Lidt reven muskat nød.
  7. You need of Salt og peber.
  8. It's of Lidt smør.

Brug asparges og spidskål i en nem, grøn salat som passer til aftensmad. Og sådan en lækker forårssalat passer perfekt til en omgang hjemmelavet tærter - af den sunde slags. Genialt til at få brugt resterne af påskemiddagen. Stegt laks med spidskål og sød soyasovs

Grøn frikasse (spidskål, asparges og nye kartofler) instructions

  1. Skyld grøntsager - skrab kartofler og skræl asparges, skær spidskål i store stykke.
  2. Kog kartofler i let saltet vand sammen med de tykke stængler dild - resten af dilden hakkes groft og gemmes. Kog i ca 8 min tilsæt så asparges og kål kog yderligere 3 min..
  3. Smelt en klat smør på en pande hvis du vil have tyk sovs så tilsæt 1-2 spsk mel og pisk med lidt af kogevandet - hvis du ikke bruger mel så tilsætter du asparges og kål som du fisker op af kogevandet - sauter et par min - tilsæt så fløde og reven muskat nød - smag til med salt og peber. Kom så kartofler i samt hakket dild..
  4. Anret - det smager også godt med lidt bacon tern!.

Skøn opskrift på en sund og velsmagende ret med stegt hornfisk, asparges og nye ærter og kartofler. Opskriften lavede Nikolaj Kirk i Nak & Æd. Grøn aspargessuppe med spinat og ramsløgolie. Nem og hurtig ret med få ingredienser. Særlig lækker i maj-august når danske spidskål har sæson.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Grøn frikasse (spidskål, asparges og nye kartofler)"

Post a Comment