Recipe: Tasty Valnøddelagkage - chokolade lagkage - 'Svinkløv'

Valnøddelagkage - chokolade lagkage - 'Svinkløv'. Den berømte og sublime valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel - hvis du ikke lige selv kommer forbi det berømte badehotel i Nordjylland for at nyde et stykke af deres berømte lagkage, så får du Pisk fløden stiv. Bland valnødder og chokolade i og fordel på de tre bunde. Svinkløv Badehotel og deres dygtige personale stod bag denne legendariske lagkage i sin tid - og det er et sikkert hit hver eneste gang.

Valnøddelagkage - chokolade lagkage - 'Svinkløv' Min mor havde fødselsdag i sidste uge, og Jeg synes tit, at lagkage bliver for sødt og vammelt, men den her er en undtagelse. Nem opskrift på en lækker valnøddelagkage ala den fra Svinkløv badehotel. Den er super let at lave. You can cook Valnøddelagkage - chokolade lagkage - 'Svinkløv' using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Valnøddelagkage - chokolade lagkage - 'Svinkløv'

  1. You need 4 of æg.
  2. It's 100 g of sukker.
  3. Prepare 100 g of hvedemel.
  4. Prepare 2 of tsk bagepulver.
  5. You need 5-7 of dl fløde.
  6. It's 125 g of valnødder.
  7. You need 125 g of sukker.
  8. Prepare 125 g of mørk chokolade.
  9. You need 1 of tsk Nescafé.
  10. It's of flormelis.
  11. Prepare of valnødder til pynt.
  12. Prepare of evt. lidt rom eller sherry.

Valnøddelagkage - opskrift på lagkagen fra Svinkløv - madenimitliv.dk. Denne frugt lagkage er en super dejlig og en nem kage at lave. Man kan bruge alle slags frugter, og det ser også helt festligt ud, hvis der er forskellige frugter i forskellige farver - det er helt op til ens egen fantasi. Valnøddelagkage - opskrift på den lækreste lagkage bestående af luftige lagkagebunde penslet med rom, flødeskum vendt med hakkede valnødder og mørk chokolade, kaffeglasur og valnødder på toppen.

Valnøddelagkage - chokolade lagkage - 'Svinkløv' instructions

  1. Æg og sukker piskes hvidt - så det er rigtig luftigt. Bagepulver blandes med hvedemel og kom det gennem sigte i dejen og vend forsigtigt rundt. Fordel massen i 3 forme eller smør dejen ud på bagepapir hvor du har tegnet en cirkel ca. 24 cm. Bag bundene i ca 12 min ved 200 g hold øje med dem de skal være fine lysebrune..
  2. Valnøddebrud - Smelt 100 g sukker på panden og tilsæt 100 g valnødder -jeg varmer valnøddekerner i ovnen 4-5 min- min de skal ikke ristet - men jeg syntes de er nemmere at arbejde med i den varme sukkermasse og det giver bedre smag, vend godt rundt i sukker massen så alle valnødder er dækket af karamel. Hæld på bagepapir og afkøl - når det er koldt hakkes i mindre stykker. Har du en kødhammer kan du i en plastpose og et par slag så har du knust karamellen. Det skal ikke være for fint..
  3. Pisk fløde til skum - jeg bruger nok ret præcist 6 dl men lidt mere eller mindre alt efter hvor mange den skal serveres til! tilsæt valnødder og groft hakket chokolade og fordel på de 3 helt kolde bunde - det kan gøre dagen før de skal bruges. Du kan med fordel bruge kageplast som du sætter på indersiden af en springform, for at sikre at kagen ikke bliver 'skæv'. Man kan komme lidt rom eller sherry på bundene..
  4. Bland Nescafé med kogende vand og rør det til en stærk kaffe. Tilsæt kaffen lidt af gangen i flormelis - til du har en god konsistens - smør massen på lagkagens top og pynt med valnødder..

Pisk fløden til flødeskum - kom vanillesukker i for af gi den en god smag. Knus rutebilerne evt i en pose med en kødhammer så de bliver til små stykker og smuldre. Skøn opskrift på en virkelig lækker lagkage med valnødder. Den er lavet på hjemmebagte lagkage bunde med lækkert cremet fyld med valnødder og chokolade. Valnøddelagkage - opskrift på lagkage med lækkert fyld og hjemmelavede lagkagebunde.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Valnøddelagkage - chokolade lagkage - 'Svinkløv'"

Post a Comment