Recipe: Perfect Hindbærmarlade med chiafrø

Hindbærmarlade med chiafrø. Meget hurtig og nem jordbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager eller på et godt stykke brød. Arla.dk/madløjer Meget hurtig og nem jordbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen.

Hindbærmarlade med chiafrø Den her morgengrød smager så fuglene synger. Abonnér på kanalen, hvis du vil modtage nye og lækre opskrifter hver uge Sådan laver du en smoothie med mælk, hindbær og chiafrø. You can cook Hindbærmarlade med chiafrø using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hindbærmarlade med chiafrø

  1. You need 500 g of skovhindbær eller alm. - frosne kan også bruges.
  2. You need 1/2 of dl kokos sukker – man kan også bruge rørsukker – men der er rigtig god smag i kokossukker.
  3. It's 1 of stang vanilje - hvis du bruger polynesisk, så blot en halv stang.
  4. It's 1 of dl chia frø.
  5. It's 1 spsk of citronsaft.

En skummende mælkesmoothie med den milde og søde smag af midsommer. Find denne og andre pins på sommersnack via Helena Schmidt. Chiafrø med kokosmælk: Bland alle ingredienserne i en skål, stil den i køleskabet i en time, og pisk. Herefter et lag af chiafrø med kokosmælk, ananas-is-crumble med kokosmælk, passionscreme og til.

Hindbærmarlade med chiafrø instructions

  1. Kog skovhindbærerne op - tilsæt sukker kog i gennem ved svag varme - ca. 4-5 min til sukker er godt opløst. Tilsæt resten af ingredienserne, jeg kornene skrabes ud af vaniljestangen, som dog koges med. Rør godt så chia frøene ikke klumper. Rør til chia frøene er indarbejdet i kompotten..
  2. Kom på rengjorte glas- jeg skærer vaniljestangen i stykker og kommer med i glasset. Opbevares koldt - holdbarheden er begrænset da der ikke er tilsætningsstoffer i..
  3. Marmeladen er god som marmelade, men også vendt i mascarpone elle flødeskum, til en dessert eller på skyr, A38 eller hvad man nu spiser om morgenen..

Chiafrø er et lille vidunderfrø som er supersundt for hjerne og resten af kroppen. Chiafrø absorberes og fordøjes hurtigt i kroppen. De små sunde frø kan hjælpe med at regulere elektrolytbalancen, og. Chiafrø (Salvia hispanica) er frø fra en blomsterplante i leppeblomstfamilien. Planten finnes i Mexico, Guatemala, Paraguay, Argentina, Peru og Bolivia.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Hindbærmarlade med chiafrø"

Post a Comment