Recipe: Delicious Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken

Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken. Valhrona kom først med deres Dulcey og senere fulgte Callebaut op med deres Gold. De to chokolade-udgaver kan beskrives som en hvid chokolade beriget med en fin smag af karamel.

Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken De to chokolade-udgaver kan beskrives som en hvid chokolade beriget med en fin smag af karamel. Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken Valhrona kom først med deres Dulcey og senere fulgte Callebaut op med deres Gold. De to chokolade-udgaver kan beskrives som en hvid chokolade beriget med en fin smag af karamel. You can cook Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken using 10 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken

  1. You need of Gold-karamelcrème.
  2. Prepare 150 g of chokolade, Gold eller Dulcey.
  3. It's 1/2 of l fløde.
  4. You need 2,5 of bl husblas.
  5. You need of Mørdej til medaljer.
  6. Prepare 1 of portion favortimørdej (også her på Rimmers Køkken, Cookpad).
  7. You need of Fyld og pynt:.
  8. It's 1 of syrlig syltetøj, solbær eller hindbær.
  9. Prepare 25 g of mørk chokolade.
  10. Prepare of evt lidt bær.

Chokoladefinanciers med syrlig karamelcrème - Rimmers Køkken Andetsteds her på min del af Cookpad ligger der to andre opskrifter på financiers. Denne gang er det en chokoladeudgave, som kan serveres på mange måder: - bare med et drys flormelis over - med en lækker hindbærmousse sprøjtet fint på toppen - eller som her med en syrlig karamelcrème Skal en fin. Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken Valhrona kom først med deres Dulcey og senere fulgte Callebaut op med deres Gold. De to chokolade-udgaver kan beskrives som en hvid chokolade beriget med en fin smag af karamel.

Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken step by step

  1. Læg husblasen i blød i helt koldt vand.
  2. Kog fløden op til ca 80 grader og hæld det over chokoladen. - Når alt chokoladen er smeltet, og den har samlet sig, vrid husblassen og rør den i.
  3. Dæk crèmen til og sæt på køl. Den skal nu ned under 5 grader, så det kan godt tage nogle timer inden. Du kan evt røre i den med jævne mellemrum og/eller sæt den på 'køl' i fryseren. I så fald, skal du holde godt øje med, at den ikke ligefrem fryser.
  4. Saml mørdejen og læg den på køl i en times tid.
  5. Tænd ovnen på 180 grader. - Rul mørdejen ud på et bord med et tyndt lag mel og sørg for, at mørdejen hele tiden kan flytte sig og ikke sætter sig fast på bordet.
  6. Udstik mørdejen med en udstikker eller et glas i den størrelse du foretrækker en medalje i. Jeg kan godt lide at bruge den udstikker jeg har med bølgekanter. - Bag dem i ca 12 min og køl dem helt ned.
  7. Når din crème er helt nedkølet, kan den piskes op som en flødeskum, bare med noget mere hold. - Hæld den piskede crème i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt nu en 'bane' rundt langs kanten af din medalje. I hullet i midten lægger du lidt syltetøj.
  8. Til top-medaljen kan du forsigtigt smelte lidt chokolade og smøre rundt på toppen, gerne med et enkelt bær. En klassisk glasur er naturligvis også et lækkert valg.
  9. Læg top-medaljen op ovenpå den med crème og servér nu til en god kop kaffe (det sidste foto her er medaljer med flødeskum og syltetøj).

Sådan Foretag Yummy Chokoladefinanciers med syrlig karamelcrème - Rimmers Køkken Opskrift: Aftensmagende Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken Opskrift: Yummy Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme Fantastisk opskrift på Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken. Se flere idéer til Bageopskrifter, Kageopskrifter, Dessert. Kageopskrifter Lækre Kager Lækker Mad Kage Opskrifter.. Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Drømmekage roulade - Rimmers Køkken.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Medaljer med blid karamelcrème - Rimmers Køkken"

Post a Comment