How to Cook Tasty Ribsgelé med mynte - Rimmers Køkken

Ribsgelé med mynte - Rimmers Køkken. Panna cotta med ribsgelé - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad. Tykmælks-koldskål med smørristede havregryn - Rimmers Køkken. Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer.

Ribsgelé med mynte - Rimmers Køkken Rimmers Køkken: Jeg er temmelig glad for det søde køkken og bager helst lidt hver, hveranden dag. I dag har jeg min egen lille biks, Rimmers Køkken, hvor jeg har mest fokus på formidling og. Læg bærrene lagvis med sukker i en skål, som rystes, så sukkeret fordeles, uden at ribsene knuses. You can have Ribsgelé med mynte - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Ribsgelé med mynte - Rimmers Køkken

  1. Prepare of Basissaft:.
  2. Prepare 800 g of ribs med stilke og et par blade.
  3. It's 2,5 of dl vand.
  4. It's of Gelé.
  5. You need 4 of dl saft.
  6. You need of (hvis mere saft tilbage, så bland med lidt sukker, vand og isterninger).
  7. It's 4 of dl sukker.
  8. Prepare 1/2 of tom vaniljestang.
  9. Prepare 20-30 of svejtsisk mynteblade.

Ryst igen flere gange, mens bærrene trækker med sukkeret i mindst. se mere her. Mynte er fællesbetegnelse for en række flerårige arter af slægten mentha, der tilhører læbeblomstfamilien. Er en staude, og slægten omfatter mange arter, bl.a. grøn mynte, rosenmynte og pebermynte. Kan gro i haven, breder sig med underjordiske rødder.

Ribsgelé med mynte - Rimmers Køkken step by step

  1. Skyld først bærene i koldt vand, så de befries for støv, skidt og smådyr.
  2. Hæld bærrene op i en gryde, tilsæt vandet og kog dem i ca 20 min ved lav varme.
  3. Har du saftkoger og geléstativ med frugtnet 'und alles' er alt godt. MEN et godt forvasket viskestykke, som du ikke nødvendigvis skal bruges bagefter, er nu også ret velegnet. - Si den rene usødede saft og hæld den tilbage i en helt ren gryde sammen med sukker, vanille og mynte.
  4. Lad nu saften småkoge i ca. 30 min. ved middel varme. Rør lidt undervejs og er der skum på overfladen, fjern det. Fjern til sidst vanillestang og myntebladene.
  5. Kog de glas, som du gerne vil bruge til geléen og 'skyld' dem til sidst med lidt cognac eller anden spiritus. - Atamon er også en mulighed, men da jeg personligt ikke stor-sylter til alle hylderne i et spisekammer, holder jeg mig til spritten....
  6. Hæld saften på dine glas. Når den er varm, er den stadig flydende, men når helt afkølet, trylles den om til en skøn gelé. Luk glassene tæt og stil koldt.

Rimmers Køkken, Taastrup: zobacz recenzje, artykuły i zdjęcia dotyczące Rimmers Køkken w serwisie Tripadvisor w Taastrup, Dania. Często zadawane pytania dotyczące obiektu Rimmers Køkken. Jakie hotele są w pobliżu Rimmers Køkken? Tilsæt sukker og citronsaft sammen med mynten. Pisk fløden med vanillesukker og hæld den over jo.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Ribsgelé med mynte - Rimmers Køkken"

Post a Comment