How to Cook Tasty Langtidsbagt rødbede

Langtidsbagt rødbede. Stor, langtidsbagt rødbede med creme fraiche og persille. Havde fået en kæmpestor rødbede i min grøntsagssæk fra Søren Wiuff, den skulle bruges hel, som en forret. I min familie er vi rigtig glade for rodfrugter!

Langtidsbagt rødbede Her er en af mine ynglings rødbede opskrifter. Braiserede kyllingelår med fennikel, citron og hvidløg. Langtidsbagt langeloin med grøntsager og hvidvin i ovnen. You can cook Langtidsbagt rødbede using 6 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Langtidsbagt rødbede

  1. Prepare of Rødbeder, gerne aflange.
  2. You need of Olivenolie.
  3. You need of Feta, gerne den cremet fra en blok.
  4. Prepare of Rødløg.
  5. It's of Persille.
  6. It's of salt og peber.

Her bliver et stykke lange langtidsbagt i ovnen ved svag varme. Det er en lækker vinterret med grøntsager og vin. Skær rødbede og squash i fine strimler. Dup rødbedestrimlerne tørre med køkkenrulle, hvis de er meget fugtige, for at fjerne lidt af farven.

Langtidsbagt rødbede step by step

  1. Tænd ovnen på 200 grader..
  2. Skrub rødbederne grundig rene, da de skal beholde skrællen på..
  3. Flæk rødbederne på lags og læg dem med skærefladen op af i den lille brandepande/ovenfast fad..
  4. Pensel dem med olivenolie og drys med salt og peber..
  5. Bag rødebederne i ca. 1 time til 1,5 timer alt efter deres størrelse..
  6. Server de varme rødbeder drysset med persille, finthakket rødløg og smuldret feta..

En bagt rødbede smager vidunderligt i selskab med alle de samme retter, som du ville servere en bagt kartoffel til. Tirsdag er vores vegetar dag, og vi servere i dag en langtidsbagt tomat med tomat- og peberfrugtsauce, toppet af med salat. Jørgen P.: Ja, som blev serveret sammen med en af retterne (langtidsbagt rødbede). Der er ingen ende på rødbeder. Runde, kegleformede, lange, røde, gule, hvide og stribede.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Langtidsbagt rødbede"

Post a Comment