How to Prepare Appetizing Scones bagt med stenmøllemalet hvedemel og i silikoneforme

Scones bagt med stenmøllemalet hvedemel og i silikoneforme. Og så kan du vælge at fyre nødder og tørret frugt i - og serverer dem enten med tandsmør, marmelade eller som visse englændere, flødeskum og syltetøj. Bland hvedemel med bagepulver og sigt det ned i en skål. Smør smørret i tern og hæld i melet - smuldr smør og mel.

Scones bagt med stenmøllemalet hvedemel og i silikoneforme Her er min opskrift på engelske scones, der i virkeligheden er nemme boller bagt med bagepulver i stedet for gær. Derfor er det en hurtig opskrift. Hvedemel består af fintformalede hvedekerner, hvor skalddele og kim er sigtet fra. You can have Scones bagt med stenmøllemalet hvedemel og i silikoneforme using 11 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Scones bagt med stenmøllemalet hvedemel og i silikoneforme

  1. Prepare 500 g of hvedemel (evt stenmøllemalet fra Aurion).
  2. You need 20 g of bagepulver.
  3. Prepare 13 g of flagesalt.
  4. You need 3-4 of dl kærnemælk.
  5. Prepare 75 g of rørsukker.
  6. You need 150 g of smør i små tern, frosset.
  7. It's of Evt 50 g chokolade.
  8. Prepare of Sammenpisket æg til pensling.
  9. It's of Tilbehør:.
  10. Prepare of Flødeskum eller smør.
  11. Prepare of Orangemarmelade (hjemmelavet).

Hvedemel er den kornsort med de bedste bageegenskaber, dog har den ikke ligeså meget smag Durumhvedemel er er en meget hård hvede, der ligesom almindeligt hvedemel også er fintformalet og uden skaldele og kim. Pisk æg og mmælk sammen og rør det i melet. Dejen må ikke være klæbrig ~ tilsæt lidt mere mel om nødvendigt. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den hurtigt sammen.

Scones bagt med stenmøllemalet hvedemel og i silikoneforme instructions

  1. Hak smørret og kom det i fryseren til det er frosset. Bland de øvrige ingredienser sammen på nær chokolade og smør. Bland dejen ensartet og kom de frosne smørtern i og bland forsigtigt. Del dejen i 2 og kom chokoladen grofthakket i den ene portion. Rul dejene til pølser og skær dem ud i 20-25 stk. sæt stykkerne på højkant i silikoneformene..
  2. Jeg havde forskellige forme, men man kan også sætter scones direkte på bageplade med bagepapir. Så løber noget af smørret ud ved opvarmning, så derfor bager jeg dem i form. Pensl med sammenpisket æg og bag dem i 11 minutter ved varmluft 230 grader. Mine forme var forskellige så de mindste fik kun 8 minutter. Køles af og tages ud af formene. Spises med flødeskum og marmeladen. Clotted creme som i England er også godt..

Lær hvordan du bager de bedste kager, med hjælp fra to udlærte konditorer. Kagerne blev halveret og lagt sammen med smørcreme. Scones (uttal på svenska och engelska skɔns) är ett bakverk i form av ett slags små bullar, vars grundvariant har ingredienserna mjöl, salt, bakpulver, smör eller margarin samt mjölk eller filmjölk. Skær smørret i tern, og vend det i. Smuldr det hurtig med fingrene til en dej.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Scones bagt med stenmøllemalet hvedemel og i silikoneforme"

Post a Comment