Recipe: Tasty Hurtig grøntsagssuppe

Hurtig grøntsagssuppe. Det tager ½ times tid at koge en god grøntsagssuppe. Og som altid her på hurtigmums hylder vi hurtig madlavning. Grøntsagssuppe - Se opskriften på grøntsagssuppe med en dejlig cremet konsistens

Hurtig grøntsagssuppe Here is a vegetable soup recipe. Hurtig opskrift på en en dejlig, varmende suppe med porre. En nem og lækker grøntsagssuppe, der samtidig er meget fedtfattig. You can have Hurtig grøntsagssuppe using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Hurtig grøntsagssuppe

  1. You need 1/8 of hvidkål i strimler.
  2. You need 1-2 of gulerødder i skiver.
  3. It's 1 of porre i skiver.
  4. It's 1 of peberfrugt i stykker.
  5. Prepare 1/4 of broccoli i mundrette stykker.
  6. You need 4-5 of champignoner i kvarte.
  7. You need of Evt. en rest kogt pasta eller ris.
  8. You need of Ca. 1/2 dl tomatpuré.
  9. Prepare of Ca. 8-10 dl vand og bouillonterning eller tilsvarende.
  10. Prepare of Salt og peber.

En suppe med masser af grøntsager, som ikke tager mange minutter at lave. Grøntsagssuppe med risnudler er en forsimplet version af den traditionelle vietnamesiske ret Phở. Retten er hurtig at tilberede og kan tilpasses med de grøntsager. Denne suppe i brev fra Natur Compagnie, er en økolgisk grøntsagssuppe med bogstav-pasta.

Hurtig grøntsagssuppe step by step

  1. De rå grøntsager puttes i en gryde, og grøntsagsvandet/bouillonen hældes over, ligesom tomatpuré tilsættes. Det hele koges ca. 10 min. og smages til med salt og peber samt evt. mere vand/bouillon..
  2. Til sidst puttes en rest kogt pasta eller ris i - alt varmes godt op og serveres, gerne med brød til..

Den nemme løsning behøver nemlig ikke altid at være kedelig og dine børn vil helt sikkert synes, at. Музыка онлайн: Grøntssagssuppe. Grillet grøntsagssuppe - opskrift på lækker fyldig og velsmagende suppe. Her får du en pragtfuld opskrift på lækker grillet grøntsagssuppe som også sagtens kan tilberedes i ovnen - få opskrift her. Grøntsagssuppe - smagfulde og mættende supper. Det er uanset, om du er til kartoffelsuppe, fyldige grøntsagssuppe med kylling, de helt klare, sunde eller dem, der er blendede.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Hurtig grøntsagssuppe"

Post a Comment