Recipe: Perfect Asparges med pocheret æg

Asparges med pocheret æg. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores.

Asparges med pocheret æg Skab en hvirvel i vandet i gryden ved hjælp af en spiseske. Denne torskesalat med rejer, æg og asparges er perfekt som forret til en sommeraften eller til bordet ved en påskefrokost. Den første opskrift med asparges i denne sæson er en gang kogte hvide asparges med kapersvinaigrette og urter, som gør sig godt til et stykke stegt fisk. You can cook Asparges med pocheret æg using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Asparges med pocheret æg

  1. Prepare 4-8 of hvide asparges.
  2. You need 12 of grønne asparges.
  3. It's 4 of store æg (meget friske).
  4. Prepare of salt og friskkværnet peber.
  5. You need 2 liter of kogevand.
  6. Prepare 1 of dl lagereddike.
  7. Prepare of Tilbehør: Godt hvedebrød eller nye kogte kartofler.

Anret fire tallerkener med et par klatter mayo, asparges, pocherede æg og lidt kørvel på toppen. Tip: Er du ikke tryg ved at pochere æg, kan du koge dem smilende i stedet. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie. Imponer dine gæster uden at få sved på panden med denne simple opskrift fra 'Nak og æd'.

Asparges med pocheret æg instructions

  1. Kog skrællede hvide asparges som beskrevet i opskriften her: https://cookpad.com/dk/opskrifter/2691927-dampede-hvide-asparges.
  2. Kog grønne asparges som beskrevet i opskriften her: https://cookpad.com/dk/opskrifter/2657847-gronnes-asparges.
  3. Pocherede æg: Bring vand og eddike i kog i en gryde. Vandet skal stå 8 cm op ad kanten..
  4. Slå æggene ud et ad gangen i en kop og krydr med salt og peber. Lad forsigtigt æggene glide ned i det kogende vand et ad gangen. Dæmp varmen så det lige simrer. Pochér æggene 6-7 minutter afhængigt af hvor bløde de skal være..
  5. Tag æggene op med en hulske, og læg dem i varmt vand tilsat 2 tsk salt pr. liter. Fjern trevler af æggehvide. Tag æggene op lige før brug og lad dem dryppe af i en si..
  6. Anret friskkogte asparges med varme pocherede æg. Servér evt. med brød eller nye kogte kartofler..

Denne opskrift kan bruges både til frokost og morgenmad. (©DR). Pocherede æg med grønne asparges, sortfodsskinke og brunet smør. Første gang jeg stødte på friteret æg var under tilblivelsen af Gastromands første kogebog, hvor Eksilsønderjyden tryllede med kogte, friterede vagtelæg. Her tager vi den lige til næste niveau ved at pochere istedet for at koge. Restaurant Noma: Hvide asparges med pocheret æggeblomme og skovmærkesauce.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Asparges med pocheret æg"

Post a Comment