How to Cook Yummy Stenbiderrogn fra Dragør havn på blinis og paratha brød

Stenbiderrogn fra Dragør havn på blinis og paratha brød. På grund af den korte sæson, er prisen på stenbiderrogn forholdvis høj. Du kan derfor spare penge ved selv at rense din stenbiderrogn. Få her en lækker opskrift på stenbiderrogn med salat, glaskål, agurk, dild og sprøde brød.

Stenbiderrogn fra Dragør havn på blinis og paratha brød Blinins og stenbiderrogn er en klassik og velsmagende forret. Klassikerne over dem alle til friske stenbiderrogn - og du går aldrig galt i byen med hjemmelavede blinis, der er lidt sjovere end dem fra butikken. Kom og besøg os på mosede havn og få fat i de gode priser på fersk torskerogn og renset stenbiderrogn Ses vi? You can cook Stenbiderrogn fra Dragør havn på blinis og paratha brød using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Stenbiderrogn fra Dragør havn på blinis og paratha brød

  1. Prepare 1 of rogn fra en kvabso, 320 g renset.
  2. It's 6 g of salt.
  3. You need 1 of bæger cremefraiche 38%.
  4. Prepare of Peber.
  5. It's 10 of ramsløg.
  6. You need 6 of blinis.
  7. You need 2 of paratha brød (se min opskrift på min Cookpad).
  8. Prepare 1 of tynd Skive ristet rugbrød.
  9. It's 1 of røget stenbiderlever.
  10. You need 1 of røget stenbiderhan.
  11. It's of Lidt røræg.

Så skinner solen over Mosede Havn og disken er fyldt Kuvert pighv.ar Helleflynder Havtaske Rødfisk Lyssej Torsk Kulmule Laksefilet Rød tun Jomfruhummer. Velkommen til Dragør Dragør Havn - Porten til Øresund - ligger i forbindelse med Dragør By, som Byen har hyggelige spisesteder, butikker og et nærliggende center med gode muligheder for indkøb. Om sommeren summer havnen af liv, og der høres mange forskellige nationers sprog på kajen. Bag mini-blinis, og server dem stenbiderrogn, cremefraiche, rødløg og plukkede friske krydderurter.

Stenbiderrogn fra Dragør havn på blinis og paratha brød instructions

  1. Rens rognen i vand med et piskeris så alle hinderne kommer af. Salt den og stil den til afdrypning i en sigte. Lun blinis og parathabrød of anret med cremefraiche, peber og ramsløg..
  2. Næste servering var rognen blandet i cremefraichen og serveret på blinis og parathabrød. Stenbiderhan og lever røges i kuglegrill til 60 grader..
  3. Nu serveres der både røget torskerogn, stenbiderrogn med cremefraiche, stenbiderlever og røget stenbiderhan med lidt røræg, ramsløg og ristet rugbrød. En rigtig Dragør tallerken..

Opskrift på blinis med stenbidderrogn, cremefraiche og rødløg. Rensning: Fjern de grove hinder fra rognen. Kom rognen i en skål og hæld koldt vand ved til den er dækket. Pisk forsigtigt i rognen med et piskeris (pæreformet), så hinderne hænger i riset. Fjern hinderne fra piskeriset og gentag. se mere her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Stenbiderrogn fra Dragør havn på blinis og paratha brød"

Post a Comment