Recipe: Yummy Ovnstegt kylling med grøntsager og sauce

Ovnstegt kylling med grøntsager og sauce. Vask og rens kyllingen indvendig og dup den tør med køkkenrulle. Sauce: Skær vingespidserne, overskydende fedt ved halsen af - og evt. også ønskebenet, hvis du kan komme til det med en skarp kniv. Læg kyllingestykkerne i en kasserolle sammen med grofthakket løg, vand, salt.

Ovnstegt kylling med grøntsager og sauce Servér med fx gnocci eller kartofler. Krydret kylling med pasta og sprøde grøntsager Læg kylling oven på kartofler og løg, og kom tomater, hvidløg, citron og rosmarin ved. You can have Ovnstegt kylling med grøntsager og sauce using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Ovnstegt kylling med grøntsager og sauce

  1. Prepare 1 of hel kylling.
  2. It's of Grøntsager i mundrette stykker til at fylde det ovnfaste fad med, fx kartofler, rødbeder, jordskokker, broccoli, bladselleri, selleri, gulerødder, persillerod, porrer, peberfrugt, aubergine mv.
  3. Prepare of De sidste 10-15 min. kan mere skrøbelige grøntsager evt. tilsættes, fx grønne asparges, champignon el.lign.
  4. You need 4-5 of dl bouillon, grøntsagsvand el.lign.
  5. It's of Ca. 150 g flødeost (med eller uden krydderurter) eller evt. 1-2 dl fløde.
  6. You need of Krydderier, især salt og peber, men evt. også timian, oregano, merian mv.
  7. You need of Evt. et par fed hvidløg.

Halvér citronerne, og læg dem inden i kyllingen. Pensl ydersiden af kyllingen med smeltet smør. Kyllingen krydres efterfølgende både indvendigt og udvendigt med rigelige mængder Chicken & Steak. Opskrift - sådan laver du kyllingelår med ovnbagte kartofler og whiskysauce.

Ovnstegt kylling med grøntsager og sauce instructions

  1. Kyllingen gøres klar til at putte i et ovnfast fad ved at tømme den for evt. indvolde og krydre den med salt, peber osv. efter behag. Derefter lægges grøntsagerne ved kyllingen i fadet, fløde(osten) tilsættes, salt og peber samt yderligere ønsket krydderi fordeles over det hele - og det sættes derefter i ovnen ved 180 graders varmluft i 1 time. Efter ca. 35 min. er det en god idé lige flytte rundt på grøntsagerne, så de får lige meget varme og ikke brænder på - og at vende kyllingen.....
  2. Efter en god time kan man tilsætte champignons, grønne asparges (som på billedet) el.lign. og lade dem brase med de sidste 10-15 min. Test med en kniv, om det hele er, som man ønsker det. Vi vil gerne have, at der stadig er lidt bid i grøntsagerne; men måske vil andre foretrække at give retten 15 min. mere..
  3. Det er en ret med alt i det ovnfaste fad. Saucen er tynd og kan evt. jævnes og farves lidt, hvis man er mest til det - men smagen er super, fordi al væske fra kyllingen er i både sauce og grøntsager..

Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i. Prøv pasta med ærter som tilbehør. Alle var glade og spiste med glubende appetit. Retten stryger direkte ind på listen over Familiens favoritter. Kylling med pikantost i baconsvøb - ovnstegt, saftig og lækker.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Ovnstegt kylling med grøntsager og sauce"

Post a Comment