Easiest Way to Cook Delicious Tortilla - spansk æggekage med kartofler

Tortilla - spansk æggekage med kartofler. Æggekage er en klassisk dansk opskrift. Men æggekage finder du også på restauranterne i Spanien. Få din opskrift på æggekage her.

Tortilla - spansk æggekage med kartofler Dertil serveres et godt stykke hvedebrød og en frisk. Spansk tortilla med kartofler og løg smager fantastisk. Spansk tortilla som egentlig er en spansk æggekage er perfekt til nem aftensmad! You can have Tortilla - spansk æggekage med kartofler using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Tortilla - spansk æggekage med kartofler

  1. Prepare 1 of stort løg i tern.
  2. You need 3-400 g of kogte kartofler i grove tern.
  3. Prepare of Evt. lidt skinke (100-150 g) i tern.
  4. You need of Ca. 1 lille bundt hakket persille (el. i frossen/tørret form).
  5. You need 2-3 of spsk. fedtstof.
  6. It's 6 of æg.
  7. It's 1/2 of dl mælk.
  8. You need of Salt og peber.

I og med at en spansk tortilla indeholder kartofler, så mætter den også langt mere end en almindelig dansk æggekage. Den spanske tortilla fyldes med kartofler, chorizo og andet godt. Her er en tortilla, der er en spansk æggekage, der først bages på panden, og derefter bages færdig i ovnen. Spansk tortilla er en form for æggekage med kartofler.

Tortilla - spansk æggekage med kartofler instructions

  1. Varm fedtstoffet, og tilføj derefter løg. Steg dem et par minutter under omrøring - og derefter puttes kartoflerne på og steges, til de bliver godt varme. Det hele krydres godt med salt og peber, og persillen (og evt. skinke) puttes på også og steges varme..
  2. Pisk æggene med mælk - og hæld dernæst kartoffelblandingen i. Opvarm mere fedtstof i panden, og hæld derefter æggeblandingen på. Lad det hele stivne ved lav varme - put gerne et låg på panden og/eller vend omeletten efter ca. 10 min., så det hele er gennemvarmet... Og så er det klar til servering..
  3. Smager skønt med en god, blandet salat til og/eller avocado..

Den smager helt fantastisk og er ret nem at lave. Her får du en opskrift på spansk tortilla. Opskrift på den spanske omelet med kartofler. Ikke røget laks med rygeost creme. Ikke alle mulige andre gode ting, som man lige kan finde på, som anrettes i små skåle og så kalder man det bare Man skal jo starte et sted, så her får I opskriften, på den allestedsnærværende spanske æggekage, tortilla de patatas, som du både kan få for sig selv.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Tortilla - spansk æggekage med kartofler"

Post a Comment