Easiest Way to Cook Appetizing Dampede hvide asparges

Dampede hvide asparges. Dampede hvide asparges med sauce mousseline og rejer. Hvide Asparges, røgede rejer, mousseline-skum og rugbrødsjord. Fantastisk opskrift på Dampede hvide asparges.

Dampede hvide asparges En himmerigsmundfuld af hvide asparges med brunet smør og sprøde hasselnødder. En opskrift lavet af Mads Schytte fra gastromand.dk til Karolines Køkken. Hvide asparges er både besværlige og dyre i forhold til de grønne. You can have Dampede hvide asparges using 3 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Dampede hvide asparges

  1. It's 3 of tykke eller 4-5 tynde hvide asparges.
  2. Prepare 2 of spsk. groft salt pr. liter kogevand.
  3. Prepare of Tilbehør:  Smør, citron og brød.

Asparges, Asparagus officinalis, er en af de første planter, som 'springer ud' i haven i foråret. Planten vokser i naturen på kystnære overdrev og skrænter i den østlige del af Danmark, hvor den bliver. De skrællede, hvide asparges kommer du op i en gryde med letsaltet og småkogende vand, og her skal de Og så kan de i øvrigt spises rå, dampede eller eventuelt i tarteletter som stuvede asparges. Dampede grønne asparges med smør, er virkelig en lækkerbisken og man kan spise ustoppeligt mange af dem.

Dampede hvide asparges step by step

  1. Hvide asparges opbevares i køleskab pakket i et fugtigt viskestykke til de skal tilberedes..
  2. Læg aspargeserne ned på et skærebræt så de ikke knækker. Skær de hvide asparges fra hovedet og nedefter..
  3. Bræk den nederste træede del af aspargeserne. De kan bruges til at koge suppe og sovs..
  4. Sæt rigeligt vand over i enn rummelig gryde. Tilsæt salt. Kog aspargeserne ca. 4 min. afhængigt af tykkelsen. Stik en kødnål i og bedøm, om de er møre, men stadig har bid. Lad dem dryppe af på en rist eller et rent viskestykke. Nyd dem varme eller evt. kolde i salater..

Når det er aspargessæson køber vi rigeligt af de grønne stængler, og faktisk er de. Hvide asparges har en fin ærteagtig smag. Åh nej, tænker du nu - de skal jo skrælles på en helt bestemt måde. Fortvivl ikke, her får du snitte-vejledningen: Hold fast ved hovedet og skræl ned mod. Skræl de hvide asparges med en tyndskræller fra top mod bund, og skær bunden af. SERVERING: Skær de dampede asparges i mindre.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Dampede hvide asparges"

Post a Comment