How to Make Delicious Grillet blækspruttearm med aioli

Grillet blækspruttearm med aioli. Grillet blækspruttearm med jomfruolivenolie og citron. Smør den anden side med lidt aioli. Byg herefter ovenpå med skyllede tomater skåret i skiver, parmaskinke, mozzarella i skiver og skyllet salat.

Grillet blækspruttearm med aioli Kog og mos kartoflerne med en gaffel sammen med de finthakkede hvidløg, chili olie, citron olie, sandwich spread, skal og saften fra citronen, hakket dild samt salt og peber. Husk citronbåde og dild som pynt. Grillet blekksprut tar litt tid å tilberede, men smaker fantastisk! You can cook Grillet blækspruttearm med aioli using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Grillet blækspruttearm med aioli

  1. You need 2 of kogte blækspruttearme.
  2. You need 1 of citron.
  3. It's of Aioli:.
  4. Prepare 1 of æggeblomme.
  5. It's 1/2 of dl olivenolie.
  6. It's 1 spsk of dijonsennep.
  7. Prepare of Salt og peber.
  8. It's 1 of stort fed knust hvidløg.
  9. Prepare of Pynt:.
  10. You need of Tallerkensmækkere.

Vi serverer den sammen med speltsalat og grillet sitron. Press over litt sitronsaft og pynt med urter som for eksempel koriander, persille eller basilikum. Server med godt brød og aïoli. Grillet og røykt nyretapp med purre, paprika og løk.

Grillet blækspruttearm med aioli step by step

  1. Begynd med at tænde op i kuglegrillen. Lav aiolien som du laver en mayonnaise. Når grillen er varm lægger du blækspruttearmene på lige oven på de glødende kul. Læg læg på og grill dem 3 minutter..
  2. Vend armene om på den anden side og grill dem ligeledes 3 minutter. Tag straks af og server dem med citron og aioli. Velbekomme..

Legg grønnsaker og kjøtt på bløtlagte planker sammen med einerkvister. Legg plankene på grillristen og legg på lokket når røykutviklingen fra einerkvistene har kommet godt i gang. Servér med en intens estragon-aioli, en frisk melonsalat og grillet surdejsbrød. Her serveret med en aioli, grillet brød og en skøn melonsalat. Det går snabbt att göra din alldeles egna aioli och du får den precis som du vill.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Grillet blækspruttearm med aioli"

Post a Comment