Recipe: Delicious Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade

Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade. Fantastisk opskrift på Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade. Hjemmelavet remoulade (se opskrift på en tidligere Cookpad). Klik på videoen og lær at lave en hjemmelavet remoulade.

Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade Hjemmelavet remoulade er mayonnaise rørt op med syltede grøntsager og smagt til med karry og sennep. nemt og lækkert. Hjemmelavet remoulade er faktiske ret nemt at lave. I denne opskrift blender du blot de fleste ingredienser sammen og rører dem i en mayonnaise. You can have Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade using 13 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade

  1. Prepare 250 g of rødspættekød.
  2. Prepare 1 of æg.
  3. It's of Salt, peber, koriander og revet limeskal.
  4. It's of Lidt blandet rasp og speltmel.
  5. You need of Tilbehør:.
  6. Prepare of Lidt haricotverts.
  7. Prepare of Hjemmelavet remoulade (se opskrift på en tidligere Cookpad).
  8. It's of Til salat:.
  9. You need 50 g of rødspættekød.
  10. Prepare 10 of pilselvrejer.
  11. Prepare of Lidt tomat.
  12. Prepare of Lidt haricotverts.
  13. Prepare of Lidt tatarsauce (se min opskrift på Cookpad tidligere.

Remoulade: Dette er min favorit opskrift på remoulade, og jeg håber du kan lide den. Det er slet ikke så svært at lave din egen remoulade. Denne er frisk og let - smager dejligt til fisk. Find mundbind, der anbefales at anvende ved flyrejser, samt visir og ansigtsmaske til mund-til-mund genoplivning.

Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade step by step

  1. Læg små stykker at det tilberedte rødspættekød på et lille fad, læg tomatstykker imellem, læg små skefulde tatarsauce på kødet og pynt med rejer og haricotverts. Spis det med lidt rugbrød eller baguette til..
  2. Kom rødspættekød i en skål og tilsæt æg og krydderier..
  3. Brug en håndmixer til at blande farsen godt med, rul farsen til små kugler på størrelse med en valnød og rul dem i rasp/melblandingen. Varm en pande op med vindruekerneolie, en god portion så de næsten bliver friturestegt. Steg dem først på den ene side i 3 minutter til de er gyldne..
  4. Vend dem og steg dem yderligere på den anden side i 3 minutter. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle for at suge olien op. Server dem med lidt haricotverts og remoulade. Pynt evt med lidt blomster hvis du har nogle. Spis med brød til efter smag..

Skulle du have andre browsere installeret, som f.eks. Google Chrome eller Firefox, giver disse også den rette oplevelse og funktionalitet. Tryffelbrie - perfekt mogen & med extra fint pris idag! Thaiinspirerad sallad med oxfärs, äggnudlar Salad with roast beef, marinated potato, fried onion, broccoli & remoulade Red lenses soup, carrot Salad with herbal marinated chop bar, waldorf salad, haricotverts, baked apples, walnuts & a piece. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Små rødspættekugler med haricotverts og remoulade"

Post a Comment