Recipe: Appetizing Indbagte nye kartofler med rygeost

Indbagte nye kartofler med rygeost. En lidt anderledes måde at nyde de nye kartofler på - indbagte nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer. Nye kartofler med spirer og en skøn lun rygeostesauce er skøn sommermad af kok Thomas Herman.

Indbagte nye kartofler med rygeost Indbagte kartofler med flødeostecreme er det perfekte tilbehør til gode bøffer. Nem varm kartoffelsalat med nye kartofler. Prøv en sund kartoffelsalat uden cremefraiche, men med lækker dressing. You can have Indbagte nye kartofler med rygeost using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Indbagte nye kartofler med rygeost

  1. You need of Opskriften gælder for 12 personer.
  2. It's 1 kg of kogte pillekartofler, fx vildmose.
  3. It's 2 of dl Cremefraiche 38%.
  4. It's 200 g of rygeost 0,4%.
  5. You need 2 of dl finthakket frisk kruspersille.
  6. You need 2 of dl fintklippet frisk purløg.
  7. You need 1 of dl finthakket frisk dild.
  8. It's 1 of tsk groft salt.
  9. Prepare of friskkværnet peber.
  10. Prepare 12 of plader butterdej.

Lækker kartoffelsalat med rygeost og urtebøffer. Vi har tilsat ølandshvedemel fuldkorn for at give dejen en. Ovnbagte rødspætter med krydderurter og nye kartofler. Om det er kartoffelsuppe, kartoffelsalat eller flødekartofler, så er kartoflen ekstrem populær i det meste af verden.

Indbagte nye kartofler med rygeost instructions

  1. Pil de kogte kartofler og skær dem i skiver på 1½ cm. Rør cremefraiche, rygeost, krydderurter, salt og peber sammen. Tilsæt kartoflerne og smag til..
  2. Fordel butterdejspladerne i 2 portioner. Rul hver portion ud på et meldrysset bord (ca. 30 x 40 cm). Fordel kartoffelblandingen herpå og luk butterdejen omkring kartoflerne. Pensl med æg og bag butterdejspakkerne midt i ovnen - til de er gyldne. Bagetid Ca. 40 min. ved 175°..
  3. .

Vi har samlet gode opskrifter med kartofler og lidt viden om den populære afgrøde. De kogte og afkølede og pillede kartofler blandes med små buketter rå blomkål og radisser i skiver. Saften af limen røres sammen med de øvrige. Indbagte kartofler i butterdej er lækkert tilbehør med masser af smag. I pakkerne er der desuden jordskokker og rosmarin, og indbagt kartoffel Her får du min opskrift på de bedste indbagte kartofler i butterdej.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Indbagte nye kartofler med rygeost"

Post a Comment