How to Prepare Appetizing Ribstærte med mandler

Ribstærte med mandler. Nyd en lækker rødkålssalat med rødbeder, granatæblekerner og honningristede mandler. Earth Control® er nøje udvalgte nødder. En syrlig tærte med danske, friske ribs, og med en flot og meget feminin afslutning i form af pink marengs.

Ribstærte med mandler Kombinationen af noget sødt, syrligt, sprødt og cremet findes i denne lækre rabarbertærte. Den er velegnet til en kop te eller kaffe, men kan også serveres som dessert. Økologiske og bæredygtige ristede mandler i bionedbrydelig emballage. Økologisk mandler i bæredygtig bionedbrydelig emballage. Tilsat smag af lækker tamarind for en helt karakteristisk smag. You can cook Ribstærte med mandler using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Ribstærte med mandler

  1. You need 180 g of hvedemel.
  2. You need 1/2 of dl hvedeklid.
  3. You need 50 g of sukker.
  4. Prepare 100 g of smør eller margarine.
  5. You need 1 of æg.
  6. It's 1 knivspids of salt.
  7. You need of Evt. 1-2 spsk. koldt vand.
  8. It's of Smør til formen.
  9. Prepare 450 g of ribs, enten friske eller fra fryseren.
  10. Prepare 3 of æg.
  11. Prepare 150-200 g of sukker (jeg havde frosset mine bær med sukker).
  12. You need 2 of spsk. vaniljesukker.
  13. It's 150 g of blendede mandler (med skal) eller hasselnødder.

De økologiske mandler er nemlig produceret af det danske brand Øko Rødder. Serveres med friske blåbær og rørt blåbærsyltetøy. Desserten kan varieres med andre typer bær og nøtter. Brente mandler er sesongriktig og godt tilbehør til en juledessert.

Ribstærte med mandler instructions

  1. Mel, klid, sukker, fedtstof, æg og salt blandes godt og samles til en fast mørdej, evt. med lidt koldt vand for at samle den 100%. Jeg bruger en køkkenmaskine til det - det tager 10 sek. på den måde. Sæt dejen på køl i 30-45 min..
  2. Æggene deles i hvider og blommer, og hviderne piskes stive. Blommerne røres godt igennem med sukker og vaniljesukker - gerne flere minutter med elpiskeren. Ribs og mandler (som blendes efter smag og behag - jeg kan godt lide, at der er små stykker nødder i kagen) røres i æggemassen og blandes godt. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i..
  3. En tærteform smøres med fedtstof, dejen rulles ud, så den dækker formen og går helt op ad siden - og dejen prikkes i bund og sider. Den bages derefter i ca. 12 min. ved opvarmet ovn på 180 graders varmluft..
  4. Ribsfyldet hældes efterfølgende i det forbagte tærtefad og fordeles godt deri. Tærten bages i ca. 30-35 minutter herefter, fortsat ved 180 graders varmluft..
  5. Test med en tandstik el.lign., om tærten er færdig. Den puster sig gevaldigt op i ovnen, men falder sammen igen under nedkøling. Kan nydes lun, men ellers helt kold/køleskabskold - evt. med flødeskum; men den er også god helt for sig selv......

Pensle et bakepapir med olje, og hell mandlene over på bakepapiret. Dra dem litt fra hverandre med et par gafler og avkjøl. En nem æblekage med en dejlig, rund smag, sammensat af vanilje, mandler, kanel og æblernes egen friske sødme. Server f.eks. med creme fraiche eller vaniljeis. Jean Matter Mandler is Distinguished Research Professor of Cognitive Science at the University of California, San Diego and Visiting Professor at University College London.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Ribstærte med mandler"

Post a Comment