Easiest Way to Prepare Delicious Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken

Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken.

Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken You can cook Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken

  1. You need of Smagsgiver til sorbet:.
  2. It's of æbler, gerne med lidt syre - 450 g æblesirup.
  3. It's of sukker.
  4. You need of tsk vanillesukker.
  5. You need of citronsaft.
  6. It's of Malus Danica (plus ekstra til servering).
  7. You need of ..
  8. Prepare of Sorbetbase.
  9. Prepare of æggehvider.
  10. It's of johannesbrødkernemel.
  11. You need of vand.

Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken step by step

  1. Æblesaft: - vask æblerne godt og kør dem gennem juicemaskinen - kog æblesaft ind sammen med saft og vanillesukker til 450 g sirup - skum gerne af undervejs - sigt siruppen gennem et osteklæde - Køl den ned og tilsæt Malus Danica og citronsaft. Stil til side.
  2. Sorbetbase: Kog vand, johannesbrødkernemel og æggehvider forsigtigt op under omrøring. Når basen når 85 grader tager du basen af varmen Køl basen af i et iskoldt vandbad. Ved ca 10 grader kan du sætte basen på køl. - Der skal den stå og modne i mindst 4 timer eller gerne natten over.
  3. Isproduktion: - dryp et par spiseskefulde billig vodka eller rom ned ved fryserummet - sæt isspanden ned, sæt 'spaden' på plads, tjek den kører rundt - sæt ismaskinen på 'frys', dér for spaden ikke roterer - når godt kold blandes sorbetbasen med æblesiruppen - tilsæt æblesorbet'en og kør den indtil den er godt frosset ind - sæt en metalskål i fryseren. Når sorbet'en er klar hældes den i den kolde skål og fryses færdig indtil servering.
  4. Servering: - jeg havde lige lidt nøddeknas til toppen af sorbet'en (æblekageknas) - 2 cl Malus Danica hen over (eller mere) - en tynd skive æble.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken"

Post a Comment