Recipe: Delicious Røget laks med agurkecreme

Røget laks med agurkecreme. Forret Opskrifter Forretter Buffet Røget Laks. Sprøde små tærter med lækkert fyld, der vil gøre sig godt som forret eller let hovedret serveret med en grøn salat. En cremet og lækker pastaret som er lynhurtig at lave - her med soltørrede tomater og forårsløg.

Røget laks med agurkecreme Rør rygeost godt sammen med cremefraiche og sennep eller ravigottesovs. Smag til med salt og peber og vend agurkeskiverne i. Prik laksekødet med en gaffel og drys jævnt med salt og sukker. You can cook Røget laks med agurkecreme using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Røget laks med agurkecreme

  1. It's 300 g of god røget laks.
  2. It's 1 kvart of agurk.
  3. You need of Et bananløg.
  4. You need of Ca en dl cremefraiche.
  5. It's of Lime eller citron.
  6. Prepare of Salt og peber.
  7. Prepare 1 skive of ristet toast.

Dæk laksen til med film og stil den i køleskab til næste dag. Røget laks med rygeost og salat. Pindemadder med laks, pate, skinke og ost. Røget hellefisk i mangotortellini med granatæble og sprøde sal.

Røget laks med agurkecreme step by step

  1. Vask og halver agurken udhule den for kerner kød med en tsk. Skær det du har taget ud i firkanter læg dem i en skål drys godt med salt og lad dem stå ca en halv time hvorefter de skyldes godt og tørres med køkkenrulle.
  2. Skær løg i ringe.
  3. Bland cremefraiche med lidt salt peber og lidt citron eller limesaft riv gerne lidt skal i bland så agurkerne i samt løgskær evt lidt agurkeskræl og bland i også eller evt de krydderurter du kan lide.
  4. Læg nu laks på tallerken evt til en skive til en rose. Læg en god ske af agurkecreme på pynt med løg tynd agurk var krydderurter læg en skive ristet brød på.

PagesBusinessesFood & drinkFood service distributorRoyal GreenlandVideosÆblegratineret røget laks med rå æblesalat. © Aller Quiche med røget laks. Den simple tærte smager dejligt både lun og kold, så lav gerne en ekstra portion, så du har til morgendagens frokost. FYLD: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og fordel det i den forbagte tærtebund. Anret stykker af røget laks på tærten, og drys med kapers og dild. Store lækre bagels smurt med rørt ost og fyldt med røget laks, avocado, sprød salat og agurk.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Røget laks med agurkecreme"

Post a Comment