Easiest Way to Cook Tasty Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Julefrokostkonkurrence 2018

Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Julefrokostkonkurrence 2018. Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Min mand Jens skulle medbringe en ret til julefrokost i hans salte og røgelaug i aften. Det blev denne her lidt komplicerede men elegante ret.

Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Julefrokostkonkurrence 2018 Tirsdag Vegetarret med sødekartofler og kokosmælk. Onsdag Glaseret skinke med asparges sauce. Tirsdag Vegetar: Julepostej med brunede kartofler. You can have Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Julefrokostkonkurrence 2018 using 21 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Julefrokostkonkurrence 2018

  1. It's 3 of plader købt butterdej, frosne.
  2. Prepare 1 of æg til pensling.
  3. Prepare of Lidt fedtstofsspay til formen.
  4. It's of Til skyen:.
  5. It's 5 of dl appelsinsaft.
  6. You need of Skræl af en økocitron.
  7. It's 2 spsk of rørsukker.
  8. You need 2 of blade husblas.
  9. You need 1 of nip salt.
  10. You need of Til postejen :.
  11. You need 800 g of nakkekam.
  12. Prepare 200 g of andefedt.
  13. You need 50 g of hvedemel.
  14. Prepare 2 of æg.
  15. It's 20 g of salt.
  16. You need 2 of tsk groftmalet sort peber.
  17. You need 1/2 of tsk muskatnød.
  18. Prepare 1/4 of tsk nellike.
  19. It's of Evt. 2 laurbærblade til at lægge i bunden af formen.
  20. You need 1/4 of tsk kardemomme.
  21. Prepare of Pynt hakket persille.

Hvad hedder sangen til DR's nye julekalender "Theo og den magiske talismand"? sunget af Mads Langer? "Tag mig med". Hvor langt skal deltagerne i en Ironman-konkurrence cykle? Hold årets julefrokost i magiske omgivelser på Bakken. Oplev Bakken med julelys og julehygge i hver en krog.

Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Julefrokostkonkurrence 2018 step by step

  1. Start med at bage butterdejssnitterne. Skær pladerne ud så de passer til formen. Spray formen med fedtstof og læg 3 lag butterdej oven på hinanden, pensl mellem lagene og øverst til sidst. Bag butterdejen i ovnen ved varmluft 210 grader til den er gylden og godt hævet op. Det tog ca. 30 minutter..
  2. Skær nakkekammen i tern og kom det i fryseren så kødet er ca 0 grader når det skal hakkes. Mål krydderierne op i en skål og stil de øvrige ingredienser frem..
  3. Lav en opbagning af 50 g af andefedtet og hvedemelet samt 2 dl mælk. Køl opbagningen af. Hak kødet 2 gange i en håndhakker. Tilsæt nu æg, krydderier, det hakkede kød samt det smeltede andefedt til opbagningen og rør det godt med dejkrogene med en håndmixer. Smag det til. Lad det hvile 1/2 time inden det kommes i formen foret med bagepapir..
  4. Dæk formen med staniol og bag den 35 minutter ved 180 grader. Lav imens citronstrimlerne ved at koge dem 20 minutter med lidt sukker i 1 dl appelsinsaft som koges helt ind, hæld på bagefolie og afkøl..
  5. .
  6. De 4 dl appelsinsaft koges ind til det halve med 2 spsk rørsukker og et nip salt. De 2 blade husblas som er opblødt i vand 10 minutter tilsættes. Når appelsinskyen begynder at blive stiv hældes den over postejen som sættes på køl. Butterdejen skæres i passende stykker og pyntes med citronstrimlerne..
  7. Når postejen skal serveres tages den ud af formen og skæres med en meget skarp kniv i 8 stykker og portionsanrettes med en butterdejssnitte og lidt persille..

Jul på Bakken byder på masser af sjove, betagende og hyggelige juleoverraskelser, der med garanti betager både store og små! ‌ Перейти в рубрику: Мужская тема Наши движухи! Екатеринбург События Екатеринбурга Спецухи для Екабу Красивые девочки Видео Трэш Обзоры Игры Автомобили Смешные картинки Лайфхак, технологии Спорт Креатив Военное дело, оружие Екабучие рецепты Дизайн Анекдоты Профсоюз. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Se flere idéer til Nytår citater, Familie spil og Citater om sex. Alt hvad den kræver af udstyr er nylonstrømper, tennisbolde og noget der kan væltes. Julefrokosten er en god, gammel skandinavisk tradition, som bliver fejret på forskellige måder; både med familien, vennerne og kollegerne.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Tasty Jens julepostej med appelsinsky og butterdejssnitte. Julefrokostkonkurrence 2018"

Post a Comment