Recipe: Yummy Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken

Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken. Chatamari er indbegrebet af nepalesisk street food. En skøn forening af en crèpe og pizza lavet på rismel.

Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken Chatamari er indbegrebet af nepalesisk street food. En skøn forening af en crèpe og pizza lavet på rismel. På fyldet er der ofte et æg på toppen, men er selvfølgelig ikke nødvendig. You can have Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken using 19 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken

  1. It's of Pandekagedej:.
  2. You need 225 g of rismel.
  3. It's 2,5-3 of dl lunt vand (brug lidt ad gangen).
  4. You need 1 of knsp salt.
  5. Prepare of Fyld:.
  6. It's 1 of æg.
  7. You need 200 g of hakket kyllingekød.
  8. It's 2 spsk of friskhakket koriander.
  9. You need 1 of tsk stødt korianderfrø.
  10. You need 1/2 of løg.
  11. It's 1-2 of tsk chilipulver/cayennepeber.
  12. You need 1/2-1 of grøn chili.
  13. You need of sort peber (gerne sichuanpeber).
  14. You need of salt.
  15. It's 1/2 spsk of finthakket ingefær.
  16. It's 1/2 spsk of finthakket hvidløg.
  17. You need 1 of tsk gurkemeje.
  18. Prepare of olie.
  19. Prepare 2-4 of æg til topping.

DESCRIPTION FOR CHATAMARI: What is Chatamari Chatamari is one of the most popular Newari food which is like a crepe made of rice flour and optionally it can be topped with variety of topping especially ground buff or pork meat and egg. Du kan gøre det hele selv, men du behøver ikke. Book et møde med en køkkenkonsulent, hvor du kan få hjælp til planlægning og bestilling af dit køkken.

Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken instructions

  1. Pandekagedej: Bland rismel, salt og vand lidt ad gangen indtil du har en jævn pandekagedej, der er lidt til den tynde side, men ikke direkte vandig. Sæt til side.
  2. Bland alle ingredienserne grundigt: æg, kød, 2 slags koriander, finthakket løg, chilipulver, finthakket grøn chili, salt og peber, ingefærpasta, hvidløgspasta og gurkemeje.
  3. Varm en pande op. Tilsæt lidt olie. Hæld pandekagedej på panden. Når pandekagen har sat sig fordel noget af fyldet i et tyndt lag.
  4. Til sidst lægges et æg på toppen af fyldet. Læg låg på panden og bage nu i ca 8 min. Skal ikke vendes. - Kan varmes op i ovn lige inden servering.
  5. Prøv evt også at lægge fyldet på halvdelen af pandekagen og læg den anden halvdel hen over, mens pandekagen bages færdig. Her bruger du IKKE et æg.

Mødet kan foregå som et online live-møde, via e-mail og telefon eller i et. Rimmers Køkken, Taastrup: zobacz recenzje, artykuły i zdjęcia dotyczące Rimmers Køkken w serwisie Tripadvisor w Taastrup, Dania. Często zadawane pytania dotyczące obiektu Rimmers Køkken. Jakie hotele są w pobliżu Rimmers Køkken? Chatānmari (Nepal Bhasa: चतांमरि) is a kind of rice crepe.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Chatamari fra Nepal - Rimmers Køkken"

Post a Comment