Easiest Way to Cook Yummy Rabarberkompot som i gamle dage

Rabarberkompot som i gamle dage. Vi mødte Kirsten Jensen som er en af de få som kan lave børster som i gamle. For niende gang løb arrangementet "Roer som i gamle dage", af stablet. På Danstedgård, nord for Rødby, her var der rig mulighed for at se.

Rabarberkompot som i gamle dage En dejlig dag på Hjerl Hede hvor Marius fik lov til at gå i skole, som man gjorde i gamle dage, samt danse med pigerne. Det er hårdt arbejde med pligter Forløbet "En dag som barn" udbydes i sommerferien og efterårsferien samt til skoleklasser. Nostalgisk fotoblog, omhandlende de gode gamle dage, med omdrejningspunkt i Islands Brygge, Amager og indre København. You can have Rabarberkompot som i gamle dage using 3 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rabarberkompot som i gamle dage

  1. Prepare 1 bundt of danske rabarber - der var da de var renset i mit bundt ca. 400 g.
  2. Prepare 100 g of sukker.
  3. Prepare 1 of vaniljestang.

Det var syvende år der blev afholdt roedage og der blev pløjet roer op med hjælp fra Heste, gamle roeoptagere og traktorer m.m. dage Hey pige, bare slap af Jeg er stadig bare den samme som i gamle dage Stadig samme dreng, samme nabolag Stadig dig og mig under samme tag Og selvom jeg er ude og brænde penge af Helt væk med mine drenge på en hverdag Er jeg stadig bare den. Du kan lave den lækreste rabarberkompot nem og hurtigt i mikrobølgeovnen. Mikroovnen er genial at lave marmelade i hurtigt. Det er august og det er jo ikke ligefrem højsæson for rabarber længere, vel?

Rabarberkompot som i gamle dage step by step

  1. Vask rabarber, skær dem i mindre stykker. kom dem i en gryde, hæld sukker over og flæk vaniljestang og kom ved. Lad det stå i et par timer..
  2. Kog ved svag varme i ca. 15-20 min. Smag til evt med lidt mere sukker. Afkøl og server..

Men hvad gør man så hvis man går ind for Stop madspild og stadigvæk har rabarber i haven? Grydestegt kylling med sauce, agurkesalat, rabarberkompot og mormor-salat. Den skønneste sommerret af de bedste råvarer. Få opskriften på gammeldags grydestegt kylling - en dansk klassiker, der stadig holder. Kyllingen er stegt mør og sprød i en gryde over svag varme og serveres med.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Rabarberkompot som i gamle dage"

Post a Comment