Recipe: Appetizing Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme

Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme. Citronmåne med marcipan, hvid chokolade, citronsaft og revet citronskal. Kagen pyntes med en luftig glasur. Rør smørret med sukker og marcipan.

Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme Det er en nem og lækker kage til kaffen. Hvis du vil gøre det ekstra Der er bare noget over kager med marcipan. Det får bare sådan en ekstra god smag og giver den der lækre mazarin-agtige konsistens, som giver. You can have Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme

  1. You need 250 g of smør (blødt).
  2. It's 250 g of rørsukker.
  3. Prepare 2 of tsk. vaniljekorn.
  4. It's 100 g of marcipan (groftrevet).
  5. It's 5 of æg (str. M/L).
  6. Prepare 250 g of mel.
  7. You need 2 of tsk. bagepulver.
  8. Prepare 2 of citroner (øko, fintrevet skal).
  9. It's 50 g of hvid chokolade (grofthakket).
  10. You need of Citronsirup.
  11. You need 2 of citroner (øko, saften).
  12. You need 50 g of rørsukker.
  13. Prepare of Hvid chokoladecreme.
  14. Prepare 2,5 of dl piskefløde.
  15. It's 200 g of hvid chokolade.
  16. It's of Drys:.
  17. You need 1 of citron (øko, fintrevet skal).

Cupcake Kager Cupcakes Fondant Citron Slik. Luksuriøs citronmåne med marcipan og hvid chokoladecreme. Åhh jeg har i noget tid haft sådan lyst til at lave citronmåne - altså den hjemmelavede version, og ikke Dancake-varianten. Start med at lave den hvide chokoladecreme dagen før. Beklæd springformen med bagepapir (bund og sider), smør Pisk den hvide chokoladecreme stiv, og hæld den i en sprøjtepose med en stjernetylle på.

Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme step by step

  1. Smør en springform (ca. 26 cm i diameter) med lidt blød smør, og drys med rørsukker..
  2. Pisk smør luftigt med rørsukker og vaniljesukker. Tilsæt revet marcipan, og pisk igen. Tilsæt æggene – ét ad gangen – og pisk kort mellem hvert æg..
  3. Sigt mel sammen med bagepulver, og vend det i dejen..
  4. Riv skallen af de 2 citroner fint - undgå at få den hvide, beske hinde med. Kom skallen i dejen. Vend til sidst grofthakket, hvid chokolade i dejen..
  5. Hæld dejen i springformen, og bag den ved 175 grader i ca. 55 min. Tjek med en tandstikker, om den er gennembagt. Dæk kagen med stanniol, hvis den bliver mørk undervejs..
  6. Citronsirup: Pres saften af citronerne, og kom den i en gryde sammen med rørsukker. Lad det koge ind til en sirup..
  7. Tag den færdigbagte kage ud af ovnen, prik den med en gaffel, og dryp den varme kage med citronsirup. Lad kagen afkøle helt på stuebordet..
  8. Chokoladecreme: Varm fløden op til kogepunktet, og hæld den over den grofthakkede, hvide chokolade i en skål. Lad det stå i 1 minuts tid, og vend rundt til en ensartet creme..
  9. OBS! Sæt cremen på køl natten over med film..
  10. Pisk cremen blød, og fordél den over den kolde kage. Drys til sidst med fintrevet citronskal..

Form muslingeskaller hele vejen rundt på kagen - start. Marcipan og hvid chokolade i en kage er vist aldrig en dårlig idé - den klassiske citronmåne er lige blevet lidt mere spændende. Og dem jeg serverede kagen for var vist også enige - den forsvandt i hvert fald så hurtigt at jeg straks måtte igang med at bage en ny. Der er langt fra den "go'e gamle" citronmåne, der ligger og keder sig på supermarkedshylden til denne helt formidable, saftige, søde, syrlige og lækre hjemmebagte citronmåne - proppet med helt naturlige citroner, lime, æbler, marcipan og ikke mindst fuldkornsmel. Har en god konfekt agtig en med hvid chokolade og lakrids sirup henover.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Citronmåne med marcipan, citronsirup og hvid chokoladecreme"

Post a Comment