Recipe: Appetizing Cremet majssuppe med kylling - Rimmers Køkken

Cremet majssuppe med kylling - Rimmers Køkken. Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Du ved, når der står i en opskrift, at man skal afskalle hasselnødder, så skal de ristes i ovn eller på pande for at skallerne kan gå. Find denne og andre pins på kjötréttir via linda bjork.

Cremet majssuppe med kylling - Rimmers Køkken God som forret eller hovedret med et stykke brød til. Opskriften på majssuppe med kylling er beregnet til fire personer. Bruges som forret eller en let hovedret. You can have Cremet majssuppe med kylling - Rimmers Køkken using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Cremet majssuppe med kylling - Rimmers Køkken

  1. It's 3-4 of kyllingebryster.
  2. It's of salt og peber.
  3. It's of olivenolie.
  4. Prepare 3 of dåser majs af ca 375 g (eller friske majs om sommeren).
  5. Prepare 2 of løg, finthakket.
  6. It's 3 fed of hvidløg, finthakket.
  7. You need 1 of porrer, finthakket.
  8. It's 2 of pk kyllinge Knoor fond du chef (den ovale, gelé).
  9. Prepare 0,75-1 of l vand.
  10. It's 1/4 of l fløde (18 eller 38%).
  11. You need 3 of små røde chili.
  12. You need 2 of celleristilke, grovhakket.
  13. You need of nogle håndfulde spinat.
  14. It's of evt kogt ris og noget godt brød.
  15. It's of (bacon, crème fraiche og purløg ville også være en lækker topping).

Læg kødet tilbage i gryden sammen med gulerod, bladselleri, løg, peberkorn, hvidløg. Madplan med lækre opskrifter på nem aftensmad - få opskrifter og en indkøbsliste, så du købe fornuftigt ind og undgå madspild. En af ugens dage er kødfri - eller næsten kødfri. Indkøbssedlen forudsætter, at du har et basislager i dit køkken bestående af salt, peber, diverse krydderier, olie, eddike, soja.

Cremet majssuppe med kylling - Rimmers Køkken instructions

  1. Rens kyllingestykkerne. Steg dem i lidt olivenolie krydret med salt og peber. - Start med at stege ved høj varme for at få en lækker brun overflade på begge sider. Dæmp varmen og lad dem stå og stege stille og roligt for at bevare saftigheden.
  2. Hæld de 3 dåser majs i en foodprocessor eller blender og giv dem en ordentlig svingtur for at purere dem. Bliver ikke helt smooth, men tæt på. Stil til side.
  3. Blanchér løg, hvidløg og porrer i lidt olivenolie i en gryde, der er stor nok til at kunne indeholde al suppen.
  4. Tilsæt vand, de purerede majs, kyllingefond og fløde og bring suppen op i kog. Rens chilierne for kerner, hak dem fint og tilsæt dem i suppen. Krydr med peber og smag om der også skal mere salt til. - Majs er søde i smagen. Er det for sødt til dig, så tilsæt lidt æblecidereddike eller lidt citronsaft.
  5. Gør celleristilkene i stand og skær i tern. Hvis de gerne må knase lidt, så tilsæt lige inden servering. Ellers kog dem med i 5-10 min.
  6. Servering: Skær kyllingestykkerne i mundrette bidder Læg en lille håndfuld spinat i bunden af hver suppetallerken sammen med nogle kyllingestykker. Hæld suppen over og server.

Lækker salat med kylling, som kan nydes kold. Du får også tips til at justere fedtindholdet. Lækker opskrift på hjemmelavet kyllingesalat på rugbrød, toppet med bacon - så er frokosten reddet. En syrligt, cremet og sprød kombination med kylling, cremefraiche, mayonnaise. Meget l�kker suppe med creme fraice.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Cremet majssuppe med kylling - Rimmers Køkken"

Post a Comment