How to Prepare Tasty Bagt spidskål med asparges, broccoli og bacon

Bagt spidskål med asparges, broccoli og bacon. Asparges med bacon er typisk en grillret, som er let at lave (klik på link!). Du kan også stege den på pande eller lave hvide asparges med bacon i ovn. Hvis ikke de skal på grillen, synes jeg faktisk, det er nemmere og bedre at lave aspargesene i ovnen end på panden.

Bagt spidskål med asparges, broccoli og bacon Pastaen skal ikke være helt mør, da den koger færdig i ovnen. Det sidste minut tilføjer du broccolistykkerne. En fantastisk lækker madtærte med nogle af sæsonens lækre grønsager, spiller rigtig godt sammen med den Tærten bages også med broccoli, bacon og peberfrugt, og den er god til frokost dagen efter. You can cook Bagt spidskål med asparges, broccoli og bacon using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Bagt spidskål med asparges, broccoli og bacon

  1. It's 1 of lille spidskål.
  2. It's 5-6 of grønne asparges.
  3. Prepare of Broccoli i små buketter.
  4. Prepare 150 g of bacon i skiver.
  5. You need of Revet ost.

Bagt spidskål i ovn er en nem måde at tilberede spidskål på som smager skønt og passer til mange retter som tilbehør - få opskrift her. Jeg har vidst før bekendtgjort min kærlighed til tærter og den er ikke blevet mindre! Denne er dog lidt anderledes, da jeg har brugt. Her får du et helt morgenmåltid med brød, æg og bacon i mini-udgave - perfekt til brunch!

Bagt spidskål med asparges, broccoli og bacon instructions

  1. Snit spidskål i strimler.
  2. Fjern enderne på aspargesene og skær hver af dem i 4 stykker.
  3. Steg bacon sprødt.
  4. Bland spidskål, rå broccolibuketter, asparges og bacon i et ildfast fad og put revet ost på toppen.
  5. Bag i ovnen ved 180 grader i 10-15 min til osten er let gylden.

Brug sæsonens spæde, nye kartofler, så smager kartoffelsalaten af ren luksus. Let og lækker forret med cremet spidskål og rejer. Smørret smeltes, mel tilsættes og kålvand og mælk røres gradvist i. Osten tilsættes og sovsen smages til med salt og peber. En nem opskrift på tærte med broccoli og bacon.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Bagt spidskål med asparges, broccoli og bacon"

Post a Comment