How to Make Tasty Sprøde fiskefrikadeller

Sprøde fiskefrikadeller. Lækre sprøde fiskedeller lavet på blendet torsk, rørt op med cremet fløde, blandet med dild og bare masser af smag! Servér dem med remoulade eller en god. Sprøde fiskefrikadeller med en hjemmelavet, grov remoulade - dét er et velsmagende hverdagsmåltid, der er nemt at tilberede og lækkert at spise.

Sprøde fiskefrikadeller Opkskriften er nem og kan varieres i det uendelige. Fiskefrikadeller er super nem og lækker aftensmad - og den perfekte måde at få stoppet lidt fisk i ungerne. Her har vi serveret fiskedellerne med en lækker og cremet blomkålspasta med cherrytomater. You can have Sprøde fiskefrikadeller using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Sprøde fiskefrikadeller

  1. You need 600 g of torsk- eller lyssejfilet.
  2. You need 1 of stort løg i tern.
  3. It's 2 of skiver bacon i mindre stykker.
  4. You need 1 of æg.
  5. Prepare 2 spsk of hvedemel.
  6. It's 2 spsk of kartoffelmel.
  7. You need 1 of tsk bagepulver.
  8. Prepare 1/4 of l piskefløde.
  9. It's of Rapsolie til stegning.
  10. Prepare of Salt og peber.

FISKEFRIKADELLER - Vil du undgå fødevarefælder? Når løgene er færdige skal væden drænes fra og de skal køle lidt af inden de røres i fromage fraichen. Serveres til stegt fisk / fiskefrikadeller + kogte kartofler. Hjemmelavede, lune og sprøde fiskefrikadeller er der altså ikke meget der slår. (©DR).

Sprøde fiskefrikadeller instructions

  1. Skær fisk, løg og bacon i store tern,..
  2. Kom alle ingredienser i en food procent UNDTAGEN PISKEFLØDEN..
  3. Kør farsen jævn, mens fløden tilsættes i en tynd stråle. Check indimellem at farsen ikke bliver alt for tynd..
  4. Streg fiskefrikadellerne brune i rapsolie. Start med høj varme, til de får en gylden og sprød overflade og sku ned til middelvarme til de er gennemstegte..
  5. Lad farsen hvile i køleskab et par timer, så bliver resultater bedst..

Glem ikke de gode danske klassikere som hakkebøf, gryderetter og fiskefrikadeller. Retter der kan give lige så meget variation i hverdagsmaden, som retter fra verdenskøkkenerne. #fiskefrikadeller Fiskefrikadeller hører sommeren til - der er lystfiskere i familien! Gedde er rigtig godt at lave fars af! Men har man ikke adgang til gedde så er de lyse fisk som.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Sprøde fiskefrikadeller"

Post a Comment