Recipe: Appetizing Frikadeller og kold kartoffelsalat

Frikadeller og kold kartoffelsalat. Elsker du frikadeller med kold kartoffelsalat? Så er denne opskrift lige noget for dig? Du kan krydre dine frikadeller med kold kartoffelsalat med mange forskellige krydderurter - og måske endda lakrids!

Frikadeller og kold kartoffelsalat Siden min genforening med det danske for under en Igår stod den så på ærkedansk mad bestående af kartoffelsalat og frikadeller. Det kan diskuteres hvad, der egentlig er Danmarks nationalret. Frikadeller med kold kartoffelsalat er en rigtig sommerklassiker, som hele familien vil elske. You can cook Frikadeller og kold kartoffelsalat using 17 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Frikadeller og kold kartoffelsalat

  1. Prepare of Frikadeller.
  2. Prepare 500 g of kalv & flæsk.
  3. You need 1 of revet løg.
  4. Prepare 1 of æg.
  5. It's 3 spsk of rasp, havregryn eller mel.
  6. You need 1,5 of dl dansk vand.
  7. It's 1 of tsk friskkværnet peber.
  8. You need 1 of tsk groft salt.
  9. Prepare of Kartoffelsalat.
  10. Prepare 1 kg of nye kogte, kolde kartofler i skiver.
  11. It's 0,5 of l ymer.
  12. Prepare 0,5 of l cremes fraise.
  13. It's 1-2 spsk of karry (efter smag).
  14. It's 1 of revet løg.
  15. It's 1 spsk of ketchup.
  16. It's 1 bundt of purløg.
  17. Prepare of salt og peber.

Familien Rasmussens opskrift på den danske klassiker, frikadeller med kold kartoffelsalat. Frikadellerne er deres mormors bedste opskrift, og den kolde kartoffelsalat er en luksusudgave med. Frikadeller med kold kartoffelsalat er en klassisk sommerret og ofte et hit hos de fleste. Skøn kold kartoffelsalat med radiser, forårsløg og purløg, der smager rigtig dejligt sammen den milde creme fraiche dressing.

Frikadeller og kold kartoffelsalat step by step

  1. Bland ingredienserne til farsen og hæld den i engangsprøjtepose og pres farsen direkte ud på panden i rigeligt fedtstof.
  2. Bland ingredienserne til kartoffelsalaten og vend kartoflerne i dressingen.

Salaten kan serveres til alt fra grillmad til frikadeller, og den vil helt sikkert falde i god jord hos både børn og voksne. Kold kartoffelsalat findes i mange afskygninger. Den opskrift du får her, er opskriften på en kartoffelsalat Hak løg og de syltede agurker, og skær tomater og vindruer i halve. Skær kartoflerne i tykke skiver Kold kartoffelsalat - uanset dressing - bliver ofte serveret til frikadeller eller pølser.. Frikadeller og kold kartoffelsalat. (Kommer i portionsbakker).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Frikadeller og kold kartoffelsalat"

Post a Comment