Recipe: Perfect Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg

Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg. Rens bladselleri og fjern de værste "tråde". Bland grøntsager, æg og makrel i en skål med creme fraiche. De præcise kogetid på hårdkogte æg er otte minutter, og her er æggene anrettet og klar til frokost.

Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg Bland stykker af sild med tern af syltede rødbeder og syltede agurker, syrnet fløde, mayonnaise og bladselleri. Lad sildesalaten trække nogle timer inden servering. Drys med bladselleriblade og evt. hakket hårdkogt æg. You can have Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg using 12 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg

  1. It's 75 g of varmrøget havørred.
  2. It's 25 g of koldrøget havørred.
  3. You need 1 of hårdkogt æg.
  4. It's 1/2 of pærer.
  5. Prepare of Lidt bladselleri.
  6. It's of Citronsaft af 1/2 citron.
  7. Prepare 3 of grene dild.
  8. It's 20 g of mayonnaise, hjemmelavet eller en god købemayo.
  9. It's of Salt og peber.
  10. Prepare of Lidt rød chili.
  11. It's of Tilbehør.
  12. You need of Groft rugbrød.

Her får du de rigtige kogetider på hårdkogt æg i alle størrelser, så dine æg altid sidder lige i skabet. Undgå dine æg revner under kogning med vores lille Her finder du kogetider for blødkogt, smilende og hårdkogt æg. Hæld vand i en gryde, så vandet netop dækker æggene. Salat med tomat, agurk, løg, radise og citron.

Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg step by step

  1. Hak alle ingredienserne og bland dem i mayonnaisen i en skål, lidt forsigtigt. Smag til med citronsaft, salt og peber. Før servering hældes rilletten op i en pæn skål og pyntes med rød chili, dild og en tallerkensmækker..
  2. Spis groft rugbrød til rilletten. En fin ret til julefrokosten..

Og hvis man kan klare det, skhug - Chili med koriander, hvidløg, citron og div. krydderier. Hjælper dig med at spare energi og reducere din miljøpåvirkning, fordi den drives af et solpanel, der omdanner sollys til energi. Nem at bruge, fordi den hverken kræver ledninger eller stik. Bladselleri er en grøntsag, som er nært beslægtet med knoldselleri. I dag dyrkes det meste bladselleri i Middelhavslandene og i Storbritannien.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg"

Post a Comment