Recipe: Perfect Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken

Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken. Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter med jer. Opskriften kan med lethed halveres, er det til en mindre portion. Crispy nougatfyld til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad.

Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken. Sukkerfri fyldt chokolade med marcipan og chokoladeganache. Gräddbullar, munkar, mums mums eller skumbollar. You can cook Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken

  1. It's 25 g of vand.
  2. It's 150 g of sukker.
  3. Prepare 25 g of honning.
  4. You need 1 of dl lun fløde.
  5. Prepare 10 g of smør.
  6. You need 150 g of lys smeltet chokolade.

Kärt barn har som bekant väldigt många namn. Macarons med kæmpe skildpadde er en virkelig lækker fristelse, som alle. Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter med jer. Et godt tip, som jeg fik med mig ift at fylde chokoladeskaller er Sprøde, knasende og super lækre hjemmelavede Ferrero Rocher!

Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken step by step

  1. .
  2. Lad sukker og vand koge og karamellisere stille og roligt, indtil den får en smuk gylden farve. Pas på den ikke bliver for mørk. HUSK ikke at røre, for ikke at fremprovokere sukkerkrystaller op ad kanten.
  3. Tilsæt honning og tag karamellen af varmen.
  4. Lun fløden i mikroovnen og tilsæt den derefter lidt ad gangen i karamellen. - Det vil sprutte lidt hidsigt nu.
  5. Lad karamellen falde i varme, til under 50 grader.
  6. Rør smør og den smeltede chokolade i og dækkes til sidst med film helt ned mod crèmen for ikke at danne kondens.
  7. Til macarons er det en god idé at køle karamellen ned til ca 20 grader, før den anvendes. Hold øje med temperaturen, da en for kold karamel også er svær at håndtere. - Til fyldt chokolade skal karamellen under 27 for ikke at smelte chokoladeskallen.
  8. Varm den op til max 30 grader inden den med engangssprøjtepose fyldes i forstøbte chokoladeskaller.

Perfekte til jul og påske eller som en værtindegave. Men det er alt arbejdet værd (og lidt til), når du sætter tænderne en hjemmelavet fyldt chokolade med fudge. Den har du opskriften på lige her. Skriv gerne I kommentarfeltet, hvis I har kommentarer eller forslag til nye videoer. Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Karamelcreme til fyldt chokolade eller macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment