Easiest Way to Make Tasty Chokoladekage med mandler og hindbær

Chokoladekage med mandler og hindbær. Kom smør og hakket chokolade i en gryde og stil den over svag varme. Rør rundt, indtil smør og chokolade er. Bagt med mandler og mørk chokolade.

Chokoladekage med mandler og hindbær Lækker og snasket brownie fyldt med nødder. Og så er den nem at bage. (Foto: Scanpix ©Scanpix). Snasket chokoladekage - brownie med mandler. You can cook Chokoladekage med mandler og hindbær using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Chokoladekage med mandler og hindbær

  1. Prepare 3 of æg.
  2. It's 2-3 of tsk. vaniljesukker.
  3. You need 300 g of sukker.
  4. It's 2 of store spsk. kakaopulver.
  5. You need 125 g of flydende/smeltet og afkølet margarine.
  6. You need 100 g of grofthakkede mandler (gerne med skal).
  7. You need 200 g of hindbær (gerne optøede og sigtede for en bedre konsistens).
  8. Prepare 100 g of grahamsmel.
  9. It's 150 g of hvedemel.
  10. You need 2 of tsk. bagepulver.

En skøn og snasket chokoladekage, som smager fantastisk. Muffins med ribs og hvid chokolade - opskrift på de lækreste muffins med røde ribs og hvid chokolade. Disse skønne muffins smager Denne chokolademousse med hvid chokolade er et godt bud på en dejlig sommerdessert. Moussen er pyntet med jordbær og hindbær, der er marineret i.

Chokoladekage med mandler og hindbær step by step

  1. Æg og sukker røres godt sammen først til en luftig masse - de øvrige ingredienser blandes i, og det hele blandes godt (mel og bagepulver helt til sidst). Fyldes i en lille bradepande med bagepapir..
  2. Bages ved 180 graders varmluft i 45-50 min., oftest med sølvpapir over de sidste ca. 15 min. for ikke at "svitse" den.... Brug en tandstik af træ for at afprøve, om den er færdig. Når der ikke hænger dej ved tandstikken, er kagen færdig - afkøler på rist..
  3. Kagen holder sig lækker og fugtig i flere dage - kan spises alene eller som dessert med fx lidt is og frugt til... Den er meget dekorativ på den måde..

Lagkage med hvid chokolade creme og hindbær creme Lagkage med hjemmelavet bunde, cremer lavet Chokoladekage med chokolademousse og hindbærfrosting Hjemmelavet marengsroulade med citron, flødeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil. Denne lækre opskrift på chokoladekage giver dig hjemmebag Heibergs chokoladekage med marcipan og nødder Chokoladekagen gemmer på både marcipan og fire Veninde Sarahs tredobbelte chokoladekage.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Chokoladekage med mandler og hindbær"

Post a Comment