Recipe: Tasty Chokolademousse med vand

Chokolademousse med vand. Jeg gik hjem derfra beriget med ny chokoladeviden, mange gram lækker chokolade - og en stor lyst til selv at eksperimentere med den fortryllende vand-chokolade-kombination. Superlækker chokolademousse med kun to ingredienser: vand og chokolade. Gordon Ramsay er helt vild med chokolade fondant, og den ser ekstremt eksotisk ud når man serverer den.

Chokolademousse med vand Jeg bruger blot hele friske æg, som jeg deler i æggehvide og. Lav hvid chokolademousse: Smelt chokolade over vandbad. Skær den stivnede chokolade ud i de ønskede størrelser - dyp kniven i kogende vand, så chokoladen ikke knækker, når den skæres ud. You can have Chokolademousse med vand using 4 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Chokolademousse med vand

  1. Prepare of chokolade - jeg brugte 70% chokolade fra kardinal chokolade.
  2. It's of vand.
  3. It's of Masser af isterninger.
  4. You need of amarena kirsebær - kan udelades.

Hvid chokolademousse toppet med hindbærsauce smager helt fantastisk! Prøv opskriften på den Sådan laver du hvid chokolademousse med hindbærsauce. Læg husblassen i blød i koldt vand ca. Kom skålen med chokolade og vand op i et vandbad med varmt vand.

Chokolademousse med vand instructions

  1. Chokolade hakkes groft kommes i skål med vand - smelt chokolade med vand over vandbad..
  2. Kom isterninger i en større skål - således at skålen med vand og chokolade kan være i denne skål..
  3. Når chokoladen er smeltes - sættes skålen i isbadet og der piskes med en elpiskes til chokoladen er som let flødeskum - der skal ikke overpiskes..
  4. Fordel i portionsglas.
  5. Sæt på køl - kan tilberedes dagen før. Pynt evt med er amarena kirsebær.

Vandet skal være varmt nok til at smelte chokoladen. Jeg bruger bare varmt vand fra hanen, men en gryde med vand der varmes. Prinsessekage med hvid chokolademousse og mazarin bund. Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Kog fløden op og hæld den over chokoladen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Chokolademousse med vand"

Post a Comment