How to Prepare Appetizing Kyllingegryde#fof#my

Kyllingegryde#fof#my. Gladkokken har på kort tid blitt en av Norges mest populære matbloggere. Lag gul curry bra bunnen av, og prøv denne deilige kyllinggryten med aprikos. Se flere idéer til Middagsopskrifter, Madlavning og Madopskrifter.

Kyllingegryde#fof#my Denne lækre kyllingegryde har den dejligste smag fra sennep og estragon. Sammen med hvidvinen får denne opskrift en fantastisk og fyldig smag. Vi elsker denne ret - især i efteråret. You can cook Kyllingegryde#fof#my using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kyllingegryde#fof#my

  1. Prepare 500 g of kyllingefilet.
  2. It's of ca. 75 g bacon.
  3. You need 2 spsk of olivenolie eller rapsolie.
  4. Prepare 1 of stort løg (umami).
  5. You need 2 fed of hvidløg (umami).
  6. You need 4 of forårsløg.
  7. It's 1 of ds. hakkede tomater med oregano og basilikum (umami).
  8. It's 2 of dl grønne ærter (umami).
  9. You need 1 of dl hakket frisk basilikum.
  10. You need of vand.
  11. Prepare of Smages til med salt, peber og gastrik.

Det er en ret, som er let at tilberede, og er meget smagsfuld. Kyllingen steges med æggene, og har lidt syrlige smag, fantastisk og mættende, ret. Og hvis noen sier at man ikke kan bruke salvie eller rosmarin til kylling, ikke hør på dem. (Basilikum funker dårligere i denne retten, den har en tendens til å kollapse.) kyllingegryde! Kylling, bacon, fløde og paprika, det er uanset hvad man laver, en god kombi!

Kyllingegryde#fof#my step by step

  1. Pil løget og skær det i halve skiver. Pil hvidløget og pres det. Skær bacon i mindre stykker. Varm olien i en tykbundet gryde og svits løg, hvidløg og bacon heri..
  2. Skær kyllingen i mellemstore tern. Svits kyllingen af sammen med løg og bacon. Tilsæt de hakkede tomater og svits igen uden at tomaten bliver brændt. Tilsæt vand så det dækker og lad retten simre til det meste væske er fordampet og sovsen er tyknet..
  3. I mellemtiden skylles forårsløgene og bunden skæres af De snittes på skrå i mindre stykker. De friske ærter bælges..
  4. Forårsløg og ærter tilsættes retten og koger 5 min mere..
  5. Retten smages til med salt, peber og gastrik. Serveres med brune ris, kogte kartofler eller som i dag rodfrugtebras..
  6. Velbekomme;).

Lag en enkel og god kyllinggryte med kokosmelk. Du kan bruke en thai-karri for å få litt sterkere smak på curryen. En skøn kyllingegryde, der er hurtig at lave, og som tilberedes med blandt andet gulerødder, forårsløg, fløde og paprika. Kyllingergryden serveres med kogte ris, og det er en dejlig ret, som både børn og. Kyllingegryde i aften?. det behøver heldigvis ikke at koste en bondegård, hvis du handler i Dagli'Brugsen Vi ses i butikken Kh, Dagli'Brugsen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Kyllingegryde#fof#my"

Post a Comment