Recipe: Perfect Pasta med østerhatte og ristet søl

Pasta med østerhatte og ristet søl. Mums de dage hvor jeg ikke magter det hele stor madlavning. er det rart jeg kan lave noget lækkert, nemt og sund. østerhatte hvidløg olie hvidpeper creme. En mild og god hverdagsrett med kremet saus. Fersk pasta gjør at denne retten blir enda raskere å lage, og kanskje kan barna hjelpe til med å dele Press hvitløk og ha i pannen, tilsett erter og fløte og kok opp.

Pasta med østerhatte og ristet søl Rør inn tarmgrønsken, og smak til med salt og pepper. Del tomatbåtene i tynne staver, og så i små terninger. Ha tomatterningene i en bolle og smak til med salt, søl, pepper og olivenolje. You can cook Pasta med østerhatte og ristet søl using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pasta med østerhatte og ristet søl

  1. It's of pasta - jeg brugte tagliatelle og mængde må afhænge af hvor sulten man er - jeg koger altid mindre end det der står på pakken.
  2. Prepare 200-300 g of østershatte.
  3. It's 2-3 of forårsløg.
  4. You need of lidt soltørret tomater.
  5. It's of ca. 50 g parmesan jeg bruger en god reggiano.
  6. You need 2-3 spsk of fløde - her er fløde 50% godt.
  7. Prepare of salt og peber.
  8. You need 1 of god håndfuld tørret søl ca. 1/2 pose fra nordisk tang.
  9. Prepare of brunet eller klaret smør til at stege i - laver du det ikke selv så kan man købe brunet smør hos arla Unika.

Dette kalles for «tomat concasse» på fransk, eller også «tomat salsa» om. Bland den færdige pasta, med Hälsans Kök bollerne, krydderurter og server herefter. Kom squash i skiver, tomater i både og hvidløg i skiver i et ovnfast fad. Steg courgetteternene et par. pasta med kylling og soltørkede tomater.

Pasta med østerhatte og ristet søl instructions

  1. Start med at riste søl - varm en pande godt op med brunet smør - jeg bruger støbejernspande. Rist søl igennem det tager et par min - tag det af panden..
  2. Østershatte rengøres undgå vand brug en børste. Riv dem i strimler. Ren gør forårs løg og skær i stykker..
  3. Kom lidt ekstra smør på panden som du har ristet søl på og tilsæt forårs løg og svampe. Rist til svampene har smidt vandet og til vædde er fordampet..
  4. Kog pastaen efter anvisning på pakken lad være med at overkoge det. Hæld vandet fra gem evt lidt. Kom pastaen tilbage i gryden med revet parmesan - rør rundt så osten smelter, tilsæt fløde så det lige samler sig..
  5. Tilsæt svampe og soltørret tomater. Anret og pynt med søl - server evt. en tomat salat til f.eks tomater i kvarte med lidt god olie og balsamico og så lidt finthakket top af forårsløg..

La det frese uten for mye omrøring, rist heller pannen om du kan. Tilsett løk og hvitløk og stek videre på middelsvarme. Smak til med mer salt og litt pepper om nødvendig. Bland pastaen med sausen og server med mer parmesan og gjerne litt friske urter. One pot pasta - man kommer alle ingredienserne i en gryde og tilbereder på kort tid - få den skønne opskrift med chorizo og frisk basilikum her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Pasta med østerhatte og ristet søl"

Post a Comment