Easiest Way to Cook Delicious Mini cheesecakes med nøddebund og granatæble/appelsingelé - Rimmers Køkken

Mini cheesecakes med nøddebund og granatæble/appelsingelé - Rimmers Køkken. No-bake cheesecake med blåbær og vanilje, der med sine lilla og blå nuancer har et smukt snit, som pynter på kagebordet. Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund : I denne veganervenlige og laktosefri kage i cheesecake-stil er den traditionelle flødeost erstattet af opblødte cashewnødder. Cheesecake med æble og karamelglaze - Ditte Julie Jensen.

Mini cheesecakes med nøddebund og granatæble/appelsingelé - Rimmers Køkken Den indeholder alle mine yndlingsingredienser, den smager fantastisk og så er den smuk at se på. Mælkechokolade bomber med nøddebund - Mette Skutter Cakes. Her kommer endnu en lækker opskrift med glaze. You can have Mini cheesecakes med nøddebund og granatæble/appelsingelé - Rimmers Køkken using 20 ingredients and 19 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Mini cheesecakes med nøddebund og granatæble/appelsingelé - Rimmers Køkken

  1. Prepare of Nøddebund:.
  2. You need 75 g of smør.
  3. You need 150 g of mørk farin.
  4. Prepare 1 of æg.
  5. It's 40 g of hvedemel.
  6. You need 1 of tsk bagepulver.
  7. Prepare 50 g of hakkede nødder (ikke for grove, men heller ikke nøddemel).
  8. It's of Evt kageplast.
  9. You need of Ostemassen:.
  10. Prepare 4 of blade husblas.
  11. You need 200 g of flødeost naturel.
  12. You need 200 g of crème fraiche, 38%.
  13. It's 75 g of flormelis (eller bagesukker).
  14. It's 2 of tsk god vanillesukker.
  15. Prepare 1 of citron, skal af hele citronen.
  16. It's 1/2 of citron, saft af den halve citron.
  17. You need 2 1/2 of dl piskefløde.
  18. You need of Gelé:.
  19. It's 2,5 of dl friskpresset saft, fx af 1 stor granatæble og 2 appelsiner.
  20. Prepare 4 of blade husblas.

Book et møde med en køkkenkonsulent, hvor du kan få hjælp til planlægning og bestilling af dit køkken. Mødet kan foregå som et online live-møde, via e-mail og telefon eller i et varehus. Når du har booket en tid, kontakter vi dig for at aftale nærmere. Limekage med pistacie og mælkechokolademousse - Pilens Køkken.

Mini cheesecakes med nøddebund og granatæble/appelsingelé - Rimmers Køkken step by step

  1. Nøddebund: Smelt smørret og tag den af varmen. Tilsæt farin og dernæst ægget.
  2. Sigt mel og bagepulver ned i blanding. Tilsæt de hakkede nødder.
  3. Smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag den ca 15 min ved 175 grader.
  4. Hæld nøddedejen i og bag den 15 min. ved 175 grader.
  5. Afkøl nøddebunden helt. Smid den evt en tur i fryseren.
  6. Ostemassen: Læg de 4 blade husblas i koldt vand i min 10 min.
  7. Rør flødeost, crème fraiche, sukker, vanillesukker og citronskal godt sammen, så massen er helt ensartet. - Jeg har delvis valgt crème fraiche for at give massen lidt syrlighed, men man kan nemt bruge 400 g flødeost.
  8. Pisk fløden til skum.
  9. Varm citronsaft op i mikroovnen, vrid husblassen og smelt dem i saften. Lad blandingen køle lidt af.
  10. Tilsæt lidt flødeskum i citron-husblassen for at tempereret den, inden den skal i den kolde ostemasse.
  11. Hæld nu husblassen i en stråle ned i ostemassen mens du rører.
  12. Vend flødeskummet som det sidste i massen.
  13. Smuldr nøddebunden lidt og tryk den ned i bunden af fx 8 dessertringe. Sørg for at komme helt ud i kanten. Det kan være en god idé nu at fore hver ring med kageplast, for nemmere at kunne få kagen ud til sidst.
  14. Hæld nu ostemassen op i formene, ligeligt fordelt, og stil dem på køl i et par timer.
  15. Gelé: Toppen har du naturligvis fuld frihed til at vælge selv. Jeg lavede denne gang en gelé af hjemmepresset saft af et granatæble (for at få lidt bitterhed) og af appelsiner (for at gøre geléen friskere og for at højne smagen lidt. Besluttet efter jeg havde smagt den rene granatæblesaft). Du kan også købe et glas æble- eller ribsgelé. Smelte det forsigtigt over varmen og bruge det som toppen af kagen.
  16. Læg husblassen i koldt vand.
  17. Tag lidt af saften fra og varm det i mikroovnen. Vrid husblassen og smelt dem i den varme saft. Hæld lidt af den rene saft op i husblassen. Så lidt mere. For til sidst at blande al husblas med al saft.
  18. Sørg for, at husblassaften er næsten helt kold inden du hælder det ovenpå ostemassen. (Jeg er så heldig af have en doseringstragt. Med den rammer jeg præcist i formene og kan nemmere dosere den samme mængde i hver form). Sæt igen kagerne på køl i minimum 1 time evt til dagen efter.
  19. Når kagerner er helt kolde og klar til at blive serveret. Lirk nu forsigtigt fra bunden af (hvis du har brugt kageplast) og få hele kagen ud. Tag derefter kageplasten af og din cheesecake er klar til at blive serveret.

Opskrift på kæmpe macaron kage med kirsebærblomster, lavet af lyserød chokolade og brombærganache. Kagen er pyntet med fine blonder/tuiles og mini macaron. Estos mini cheesecakes fáciles están inspirados en Cheesecake Factory. Tienen una textura y sabor super cremoso. Realmente espero que pruebes estos deliciosos y fáciles mini cheesecakes.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Mini cheesecakes med nøddebund og granatæble/appelsingelé - Rimmers Køkken"

Post a Comment