How to Make Appetizing Græsk filodejstærte med grønkål, bacon og ægte græsk gedefeta

Græsk filodejstærte med grønkål, bacon og ægte græsk gedefeta. Græsk inspireret kylling med bacon, aubergine, tomat, kartofler og feta - tilberedt i airfryer Du finder opskriften her. Brunch peinirli - græsk pizza ubåd med skinke, ost, æg og bacon. Tilberedt i airfryer Du finder opskriften her.

Græsk filodejstærte med grønkål, bacon og ægte græsk gedefeta Grønkål er en toårig plante, der blomstrer med gule korsblomster året efter såning. Græsk farsbrød med rosmarin, feta og soltørrede tomater - nem og billig aftensmad. Få opskriften på et græsk inspireret farsbrød med pasta og tomatsovs her. You can have Græsk filodejstærte med grønkål, bacon og ægte græsk gedefeta using 18 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Græsk filodejstærte med grønkål, bacon og ægte græsk gedefeta

  1. It's 1 pakke of filodej fra Irma.
  2. Prepare 200 g of bacon skåret i tern.
  3. It's 1 of stok russisk rød grønkål.
  4. Prepare 1 pakke of græsk gedefeta.
  5. You need 2-3 of æg efter størrelse.
  6. You need 1 of dl piskefløde.
  7. Prepare 1 of porre.
  8. Prepare of Lidt tynde hvidløgsstængler.
  9. You need of Lidt majroetoppe (kan udelades).
  10. Prepare of Salt, peber og revet muskatnød.
  11. Prepare 75 g of smør til pensling.
  12. It's of Tzatziki :.
  13. Prepare 2 of dl græsk yoghurt.
  14. Prepare 1/2 of rå agurk.
  15. Prepare 1 fed of hvidløg.
  16. It's 3 of grene arabisk mynte.
  17. You need of Salt og peber.
  18. Prepare 1 spsk of olivenolie.

Uhm det smagte lækkert og det græske farsbrød blev saftigt og smagfuldt. Både fetaosten og de soltørrede tomater gav den fineste smag til. Следующее. Sofia bager med sit idol: lærer hemmeligt trick! Guld-suppe med græsk yoghurt og koriander.

Græsk filodejstærte med grønkål, bacon og ægte græsk gedefeta instructions

  1. Den røde russiske kål ribbes og koges i saltet vand i 20 minutter og vandet presses ud og det hakkes groft. Læg alle ingredienserne frem. Steg baconternene til de er sprøde, lad dem dryppe af på køkkenrulle..
  2. Steg porrestykker, hvidløg og majroetoppe på panden hvor du har stegt bacon, men sigt fedtet fra.tilsæt det hakkede grønkål. Bland æg, piskefløde og krydderier godt sammen..
  3. Hak fetablokken i tern og tilsæt ternene til æggemassen.sammen med grøntsagerne. Rul de 5 plader med filodej ud og pensl med smeltet smør. Læg en plade ned i en passende form og læg endnu en penslet plade ovenpå. Derefter lægges grøntsagsblandingen på..
  4. Læs derefter igen 2 pendlede dejplader ovenpå grøntsagerne og afslut tærten med at lave nogle “blomster” of små strimler filodej ovenpå. Sæt tærten i ovnen ved 190 grader og bag den til den er helt gylden, sprød og gennembagt. Lad den køle af i 5 minutter inden du skærer den ud i passende stykker. Spis den sammen med lidt tzatziki..
  5. Lav tzatzikien ved at skære agurken i små tern, fjern først kernerne, riv hvidløget ned i yoghurten, tilsæt hakket mynte, salt og peber samt agurk. Bland det godt og kom olivenolien i. Hælde det op i en pæn skål og server det til den græske filodejstærte..
  6. .
  7. .
  8. .

Steg dem i olie i en gryde, uden at de tager farve. Salat med jordskokker, æbler, grønkål og syltede rødløg. Smørret smeltes, mel tilsættes og kålvand og mælk røres gradvist i. Osten tilsættes og sovsen smages til med salt og peber. info@bacon.am. Սպառողների սպասարկում. Lad dig inspirere og servér lækker mad med grønkål.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Græsk filodejstærte med grønkål, bacon og ægte græsk gedefeta"

Post a Comment