How to Prepare Appetizing Krebsehaler med rodfrugter og kokosmælk

Krebsehaler med rodfrugter og kokosmælk. Tilbered rodfrugter i dejlig krydret kokosmælk med kylling. Serveres med lime, peanuts og ris. Her er det blevet til en middags salat - med varme hummer haler.

Krebsehaler med rodfrugter og kokosmælk Server som den lækreste gratin, enten som tilbehør til maden, på rugbrødet, eller til frokost? Lad dig inspirere og servér lækker retter med krebsehaler. Vi bruger Cookies, inklusiv tredjeparts, på vores website for a sikre at det fungerer efter hensigten, forbedre og personalisere indhold, måle og rapportere på brugen af websitet samt målrette markedsføring. You can have Krebsehaler med rodfrugter og kokosmælk using 19 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Krebsehaler med rodfrugter og kokosmælk

  1. You need 400-500 g of krebsehaler.
  2. It's 1 of rødløg.
  3. It's 3 cm of ingefær.
  4. It's 1/4 of selleri.
  5. It's 6-8 of små kartofler.
  6. You need 2-3 of små pastinakker.
  7. Prepare 2 of eller flere jordskokker.
  8. Prepare 3-4 of små gulerødder (Jeg havde guerande fra Søren Wiuf).
  9. You need 1-3 of blad grønkål.
  10. It's of Evt dild eller andet ‘ukrudt’.
  11. Prepare 1 of æble.
  12. You need 2-3 spsk of kokosolie.
  13. Prepare of Lidt smør.
  14. It's 1-2 of tsk.
  15. You need of Karry.
  16. Prepare 1 dåse of kokosmælk fuldfed.
  17. It's 1-2 of tsk fishsauce.
  18. It's of Salt/peber.
  19. You need of Reven citronskal.

Torsk med krebsehaler og grønsager i karry-hvidvinssauce. Tandoori laks med tomat,spinat og kikærter. Dejlig hverdagsret med kylling, marinerede rodfrugter og parmesanost i fad. Retten passer næsten sig selv i ovnen, og egner sig derfor perfekt Nem opskrift på ovnbagte rodfrugter i fad, der toppes med saftig kylling og smeltet parmesanost.

Krebsehaler med rodfrugter og kokosmælk instructions

  1. Vask alle grøntsager og skær i stykker - tern / skiver/ halve små kartofler - præcis som du syntes..
  2. Varm kokosolie op I en stor sautepande - tilsæt lidt karry så æble i tern samt løg - sauter ved høj varme tilsæt så alle rodfrugter - sauter 5-8 min alt efter størrelse på stykkerne - tilsæt så kokosmælk og kog igennem.
  3. På en pande varmes smør og krebshaler - som vædde er presset ud af ristes et par min tilsæt grønkål hvor den store stilk er fjernet - og i mindre stykker - tilsæt lidt salt og peber.
  4. Smag kokos sauce til med lidt fish sauce - før servering tilsættes krebsehaler og grøntkål kokos sauce med rodfrugter - riv til citronskal over og evt hakket dild eller andet udkrudt. Server evt med en grov bolle til.

Retten er super nem at lave, da det meste bare skal passe sig. Wok med kylling, en masse grøntsager, lidt krydderi og så selvfølgelig kokosmælk, kan altså noget helt særligt, hvis man spørger mig. Særligt sådan en wok med kylling og en masse grøntsager, hvor hun kan hjælpe med, at skære grøntsagerne ud, røre rundt i panden, imens hun sidder på. Gråand er dansk vildt, der er mørkere i kødet end almindelig and. Gråand bliver skudt, så tjek.for hagl inden tilberedning, så.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Krebsehaler med rodfrugter og kokosmælk"

Post a Comment