Recipe: Yummy Krogmodnet oksehøjrebsbøf med sauce bordelaise, bagt kartoffel og semidried tomater

Krogmodnet oksehøjrebsbøf med sauce bordelaise, bagt kartoffel og semidried tomater. Gör en god och enkel tomatsås med krossade tomater, vitlök, basilika och chili! Perfekt till pastan, köttbullarna eller i lasagnen. Laga gärna en större sats tomatsås och frys in för framtida matlagni.

Krogmodnet oksehøjrebsbøf med sauce bordelaise, bagt kartoffel og semidried tomater Europa-kommissionen er er ikke ansvarlig for den måde, informationen deri måtte blive brugt. Artiskokbunde med bagt kartoffelmos: Artiskokbunde med bagt kartoffelmos Kog kartoflerne i små stykker og i så lidt vand, at som muligt uden salt. Bagte tomater med hvidløgsmarinade er tomater på den lækre måde. You can cook Krogmodnet oksehøjrebsbøf med sauce bordelaise, bagt kartoffel og semidried tomater using 9 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Krogmodnet oksehøjrebsbøf med sauce bordelaise, bagt kartoffel og semidried tomater

  1. You need 1 of stor bøf.
  2. You need 1 of stor bagekartoffel.
  3. It's of Et skalotteløg.
  4. Prepare 1 of dl rødvin.
  5. It's 1 of dl oksefond.
  6. It's of Lidt balsamico gastrick.
  7. You need 15 g of smør.
  8. It's of Salt, peber.
  9. You need of Semidried tomater.

En nem og lækker måde at tilberede små tomater på er ved at bage dem i ovnen. Vask tomaterne og læg dem i et ovnfast fad, hak krydderurterne og drys dem på sammen med salt. Oksefilet - rosmarin - bagte gulerødder med blå birkes - karamelliseret løgpure - knuste kartofler rørt med løvstikkeolie - sauce bordelaise. Bagt torsk med cherrytomater og citron.

Krogmodnet oksehøjrebsbøf med sauce bordelaise, bagt kartoffel og semidried tomater instructions

  1. Kom salt og peber på bøffen og lad den trække i køleskab 5 timer..
  2. Skær det meste fedt fra kanten af samt det kød der hænger ved fedtet, fjern senerne og håndhak kødet og noget af fedtet til en lille hakkebøf..
  3. Bag kartoflen i oven ved 220 grader til den er helt mør og blød, gerne pakket ind i aluminiumsfolie eller bagepapir, det tog 2 timer næsten..
  4. Hak skalotteløget fint, smelt fedt og sener fra bøffen på en lille pande, fjern senerne og steg skalotteløget i fedtet til det er let gyldent og klart.
  5. Tilsæt rødvinen og kog lidt ind..
  6. Tilsæt nu oksefonden, min var frossen, og kog lidt ind, smag saucen til med gastricken samt salt og peber..
  7. Monter saucen med lidt smørklatter..
  8. Imens du laver saucen skal bøffen tages ud af køleskabet så den har stuetemperatur, når den skal steges..
  9. Varm en grillpande godt op og læg bøffen på, steg den 1 minut..
  10. Vend den om på den anden side og steg den yderligere 1 minut..
  11. Vend bøffen 2 gange modsat ialt 1 minut, så bøffen har ialt fået 3 minutter, så har den fået et flot grillmønster.Tag den af og lad den hvile 2 minutter inden servering. Jeg stegte den lille hakkebøf 1 minut ialt..
  12. Anret nu bøffen, kartoflen, tomaterne og garner med bordelaisesaucen på en varm tallerken og spis straks..
  13. Min mand og jeg delte faktisk portionen, da vi ikke kan spise så stor en bøf hver. Kødet så sådan ud når det blev skåret ud. Meget mørt og velsmagende af fedtet også..
  14. Vi fik en skøn flaske bourgogne til som prikken over i´et..
  15. Velbekomme og god fornøjelse.

Server den dampende varme fisk med ris og den lækre sauce med bløde tomater. Pynt med hakkede mandler, revet parmesan og evt. lidt frisk basilikum eller andet grønt, hvis du har det på lager. Helstegt oksemørbrad med sauce bordelaise er lækker gæstemad, der virkelig forkæler smagssanserne. Se hvordan du laver en helstegt oksemørbrad med sauce bordelaise. Oksemørbraden steges rosa i ovnen, og serveres med den lækre bordelaise.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Krogmodnet oksehøjrebsbøf med sauce bordelaise, bagt kartoffel og semidried tomater"

Post a Comment