How to Cook Yummy Blomkålscouscous

Blomkålscouscous. Blomkålscouscous med halloumi, ärter och mynta. Välj vilken samling du vill spara "Blomkålscouscous" till. Mixa eller riv blomkålen till ris.

Blomkålscouscous Opskrift på satay med chili og blomkålscouscous. Perfekt til at tage smagsløgene med på rundrejse. Blomkålscouscous laver jeg ret tit, men med forskelligt fyld i. You can have Blomkålscouscous using 13 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Blomkålscouscous

  1. Prepare 1 of lille blomkålshoved.
  2. Prepare 1 håndfuld of friske bønner ca. 50-75 g.
  3. It's of persille.
  4. Prepare 50 g of feta.
  5. You need of kikærter kogte og afkølede 2 dl.
  6. Prepare hakket of persille.
  7. Prepare of små tomater, cherry eller små blomme tomater 10 stk.
  8. You need 50 g of fetaost, smuldret eller skåret i tern.
  9. It's 1 of tsk honning.
  10. You need 1 of tsk grov kornet dijonsennep.
  11. It's 2-3 spsk of balsamisk hvidseddike.
  12. It's 4 spsk of olivenolie med citronsmag.
  13. You need of salt og peber.

Denne gang med smørstegt squash, fetaost, granatæble, avocado, ristede pinjekerner og hakkede pistacienødder. Skjær et eple i tynne båter. Stek eplebåtene raskt i en stekepanne og ha dem over på en tallerken så lenge. Rens blomkålen og riv den på et rivjern slik at det ligner couscous.

Blomkålscouscous instructions

  1. Riv blomkålen - kan gøres på food processor. blancher bønnerne og afkøl, skær i små stykker. Halver tomater. Bland blomkål, bønner, kikærter, persille,tomater og fetaost..
  2. Rør dressing af honning, sennep, hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Hæld over couscous, smag til om der mangler lidt salt/peber. Anret..

Blomkålscouscous er et skønt og sundt tilbehør til f.eks. stegt kulmule, men det er også et glimrende alternativ til ris til f.eks. en god indisk curry. Tilbered couscous efter anvisning på pakken. Del blomkålen i buketter, skær dem i tynde skiver og læg dem i koldt vand. Blend det resterende… Mästerkocksvinnaren Louise Johansson lagar en fantastisk lax med supergod basilikakräm och blomkålscouscous. Blomkålen har verkligen fått ett uppsving på g.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Blomkålscouscous"

Post a Comment