Recipe: Appetizing Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce

Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce. Her får du opskrfiten på svinebryst med puffet flæskesvær, spæde glaserede gulerødder, sprødt pebersukker og gulerodssauce. Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce. Farseret vagtel med aspargeskartofler, portvinssauce og årstidens grøntsager.

Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce Rør farsen sammen og smag til med salt og peber og fintstrimlet basilikum efter smag. Tilsæt eventuelt lidt rasp, hvis konsistensen er for løs. Lammekøllen skal farseres og intervalsteges til den er saftig og rosa. You can cook Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce using 21 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce

  1. It's 2 of perlehønebryster med vinger.
  2. It's 1 of æggeblomme.
  3. You need 1/2 of dl piskefløde.
  4. You need of Salt og peber.
  5. Prepare 3 of kviste citrontimian med blomster.
  6. Prepare 1 fed of hvidløg.
  7. Prepare 1 of lille skalotteløg.
  8. Prepare of Lidt smør til stegning.
  9. You need of Spæde forårsgrøntsager:.
  10. It's of Nye danske kartofler.
  11. You need of Små nye gulerødder.
  12. Prepare 6 of hvide eller grønne asparges.
  13. You need 1 of skalotteløg eller springløg.
  14. You need of Blanquettesauce:.
  15. Prepare 125 g of smør.
  16. Prepare 125 g of bouillon.
  17. Prepare 2 of æggeblommer.
  18. It's 1 spsk of piskefløde eller creme fraiche.
  19. Prepare of Lidt citronsaft.
  20. You need of Salt og peber efter smag.
  21. You need of Lidt citrontimianblade.

Lammekølle farseret m/citrontimian & hvidløg, blanquette m/peberrod & løvstikke og smørpocherede forårsgrøntsager.. Hovedret Steak af mør og velsmagende oksefilet serveret med hvid trøffel blanquette, krydrede ovnbagte kartoffelbåde og et udvalg af sæsonens grøntsager. Serveret i skiver på sauteret grønt, hertil små krydrede ovnbagte kartofler, tomat farseret med duxelles og choron sauce. Kentucky Straight Bourbon Ghost Pepper Hot Sauce.

Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce step by step

  1. Perlehønebrysterne befries for den lille bifilet på undersiden. Senen fjernes og kødet hakkes groft. Kør det sejt i en minihakker og tilsæt æg og fløde, salt og peber lidt ad gangen. Tilsæt timianblade, gem blomsterne til pynt. Løsn skindet og læg et lag fars ovenpå kødet, læg skindet over og fæstn med kødnåle..
  2. Grønstsagerne gøres i stand, kartoflerne skrabes og koges 14 minutter. De øvrige grøntsager blancheres lige inden de skal spises..
  3. Sauce laves ved at smelte smør og bouillon sammen i en gryde. Resten af ingredienserne blendes med en stavblender. Når smør og bouillon er varmt blendes det sammen med ægge/flødeblandingen. Smages til med citron, salt og peber. Inden servering varmes den forsigtigt op og blendes skummende. Tilsæt timianblade..
  4. Steg perlehøne i brunet smør på en pande med skindet nedad først. Steg dem sprøde og vend dem om og steg dem på undersiden også. Vend og drej dem et par gange så de er sprøde over det hele. Krydr godt med salt og peber og lidt ekstra timian. Fjern kødnålene..
  5. Anret det hele på en varm tallerken og hæld sauce på tilsidst. Pynt med timianblomster..
  6. Velbekomme og god fornøjelse..

Koteletter i fad med grøntsager er en super dejlig hverdagsret, og her har jeg banket koteletterne lidt flade inden de brunes og smides i et fad sammen med Læg en frysepose på et skærebræt, en kotelet på, og en frysepose ovenpå igen. Bank så koteletten med en kagerulle eller lignende - uden. Søby, sauce Hollandaise og friske urter fra kratholm. Hjemmerøget laks med danske agurker, syrnet fløde og børnehavekarse. Variation af kalv med grønne fynske asparges, spæde gulerødder og sauce blanquette.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Farseret perlehønebryst med spæde grøntsager og blanquette sauce"

Post a Comment