Recipe: Delicious Æblekage med rugbrødsrasp

Æblekage med rugbrødsrasp. En ny udgave af den klassiske mormor æblekage. Med krydrede æbler og sødt, sprødt rugbrødsrasp. Gammeldags æblekage med et twist - jeg elsker den klassiske udgave, men denne her med ingefær og rugbrødsrasp er virkelig et lækkert alternativ!

Æblekage med rugbrødsrasp Raspen er nemlig lavet af rugbrød og æblemosen er kogt på røde æbler med skræl, hvilket giver en smuk rød farve. Velbekomme! Æblekage med rugbrødsknas Æblekage med rugbrødsknas. En vidunderlig dessert og alternativ version af den klassiske gammeldags æblekage lavet med rasp. You can cook Æblekage med rugbrødsrasp using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Æblekage med rugbrødsrasp

  1. Prepare 5 of æbler (ca. 600 g)skrællede, rensede og skåret i mindre stykker.
  2. Prepare of Ca. 200 g sukker, afhængig af æblernes vægt og sødme.
  3. You need of Marv af 1/2 vanillestangen.
  4. You need 300 g of tørt rugbrød uden kerner.
  5. Prepare 100 g of muscovadosukker.
  6. Prepare 50 g of smør.
  7. You need 1/4 of l piskefløde, pisket til skum.

Den syrlige æblegrød, rugbrødets karamelliserede sødme og den bløde, runde smag af fløde er fortryllende - intet mindre. Du kan enten bruge almindeligt revet rugbrød, men også såkaldt ymerdrys uden sukker, kan ristes med smør og sukker. Det er den ultimative […] Lad dog være med at kalde den "gammeldags" æblekage,- Ingeborg suhr's og frøken Jensens kogebog kendte kun "Bondepige med slør". Den rigtige er med rugbrødsrasp og uden makroner, - men ellers er æblekage lækkert.:-). Æblekage med rugbrødsrasp Udskriv opskrift.

Æblekage med rugbrødsrasp step by step

  1. Kog en grød af æbler, sukker og vanille. Sæt den i køleskabet, til den er helt kold..
  2. Lav i mellemtiden rugbrødsrasp. Kør rugbrødet i en food processer. Kom smør og muscovadosukker på en pande. Når det er smeltet og bobler vendes rugbrødet i. Lad det få lidt varme, hæld det over på bagepapir og køl af. Når det er helt koldt blendes det igen..
  3. Fyld en skål med æblegrød, rugbrødsrasp, og flødeskum på toppen og server. Æblegrød og rasp kan med fordel laves dagen før..

Bagværk » Frugttærter. Æblekage med rugbrødsrasp. Fordel æblemos og rasp i lag i flotte glas. Læg flødeskum på toppen og server. Æblekage med. Æblekage med rugbrødsrasp. Æblekage med rugbrødsrasp medium. Her er den piftet op med hjemmelavet rugbrødsrasp for at gøre den endnu bedre! Bondepige med slør er en gammel dansk dessert, der i sin oprindelige form minder meget om klassikeren gammeldags æblekage.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Æblekage med rugbrødsrasp"

Post a Comment