How to Prepare Appetizing Cashew 'gianduja' til trøffelkugler, fyld til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken

Cashew 'gianduja' til trøffelkugler, fyld til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken. Konfekt og dermed også trøffelkugler der høre sig virkelig til i december… Lige op til juleaften, går jeg altid i gang med at lave en Temperering af alle slags chokolade. Guide til at temperere chokolade derhjemme. Fyldt chokolade med café latte ganache.

Cashew 'gianduja' til trøffelkugler, fyld til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken Det var især sjovt at lave sin egen kokospraliné og få den til at virke i ganachen. Lav gerne nogle ekstra til aftensmaden, som du kan gemme til madpakken. Det lækre fyld kan varieres på mange måder. You can have Cashew 'gianduja' til trøffelkugler, fyld til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken using 2 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Cashew 'gianduja' til trøffelkugler, fyld til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken

  1. Prepare 200 g of usaltede cashewnødder.
  2. You need 200 g of mælkechokolade, smeltet.

Lav eksempelvis madpandekager med kylling, laks eller oksekød eller gør dit fyld vegetarisk som i vores opskrift Quesadilla med bønner. Bring fløden til kogepunktet i en lille gryden, og hæld den op i en lille kande. Hæld den tempererede chokolade i en chokoladeform, og skrab overskydende chokolade af. De er fyldt med cremet og syrlig hindbærganache indeni.

Cashew 'gianduja' til trøffelkugler, fyld til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken step by step

  1. Rist cashewnødderne på en tør pande til de begynder at dufte og bliver lidt gyldne. Lad dem køle helt ned Hæld nødderne op i din foodprocessor (meget bedre end en blender) og giv dem nu indtil flere ture rundt, mens du regelmæssigt skraber ned af kanterne. - Bliver til sidst nærmest flydende og med en konsistens som peanutbutter.
  2. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad Når smeltet rør cashewsmør og chokolade sammen til en ensartet masse.
  3. Nu begynder en nedkølings- og krystalliseringsproces af chokolade, som giver mulighed for forskellige anvendelsesmuligheder. Først er den flydende, dernæst begynder den at sætte sig: - helt flydende kan den bruges som fyld i fyldt chokolade - helt flydende kan den vendes i flødeskum og bruges som crème - når den sætter sig lidt (efter nogle timer) god som macaronsfyld - når den efter 12 timer har sat sig helt, kan den formes til trøffelkugler.

Perfekte til en god kop kaffe i gode venners lag. Hæld den overskydende chokolade ud på et rent stykke bagepapir, lad det størkne og gem det til chokolademousse, varm chokolade eller lignende. Kære Helle Du er så skøn og så dejlig en humørspreder :-) Det er oplagt at støtte Helle Rimmers rullende konditori, så vi kan opleve dig og nyde dine dejlige kager rundt om i byen. Vi har inderpuder til de pudebetræk, du vælger for at skabe en personlig stil. Om du har fundet et pudebetræk, syet dit eget eller din gamle puder trænger til en ny inderpude, finder du her monteringspuder i forskellige størrelser og med fyld af andefjer eller polyester.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Cashew 'gianduja' til trøffelkugler, fyld til macarons eller fyldt chokolade - Rimmers Køkken"

Post a Comment