Recipe: Appetizing Andebryststeg med rodfrugter

Andebryststeg med rodfrugter. Rodfrugter: Rodfrugter Server andebrystet skåret i skiver med de appelsinglaserede rodfrugter, den braiserede julesalat og. Pandestegt andebryst med rodfrugter, appelsinsaft og sennep. En skøn og nem opskrift du kan forkæle dig selv og familien med i hverdagen, hvor der ikke er meget tid tilovers i køkkenet.

Andebryststeg med rodfrugter Jeg havde en andebryststeg i fryseren som jeg ikke fik brugt i julen, en rigtig dejlig. Rodfrugter i ovn er noget jeg har nydt som tilbehør i rigtigt mange år efterhånden, for min kære mor var også helt pjattet med at servere det som tilbehør - nok især fordi det er sundt, men helt sikkert også. Jeg havde en andebryststeg i fryseren som jeg ikke fik brugt i julen, en rigtig dejlig økologisk gammeldags and fra en gård ved Køge, rigtig andesmag. You can cook Andebryststeg med rodfrugter using 24 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Andebryststeg med rodfrugter

  1. You need 1 of andebryststeg med ben 1200 g.
  2. It's 4 of jordskokker.
  3. You need 4 of gulerødder.
  4. You need 1/2 of knoldselleri.
  5. It's 1/2 of meget stor rødbede.
  6. Prepare 10 of skalotteløg.
  7. Prepare 12 of svesker.
  8. It's 12 of abrikoser.
  9. You need of Lidt tørrede opblødte svampe.
  10. Prepare 2 spsk of balsamicoeddike.
  11. You need of Rosmarinkviste.
  12. You need of Timiankviste.
  13. You need of Salt, peber, knust koriander.
  14. Prepare of Flagesalt.
  15. It's of Andefond kogt af vingerne.
  16. Prepare 8 of æggeblommekartofler.
  17. It's of Til karamellen:.
  18. Prepare 1 of dl sukker.
  19. You need of Lidt vand.
  20. You need of Lidt andefedt.
  21. You need 1 of dl portvin til sovsen.
  22. It's of Tilbehør:.
  23. You need of Syltede agurker.
  24. You need of Ribsgelé.

Opskrift - sådan laver du flæskesteg med ovnbagte rodfrugter. Læg stegen med sværen nedad i en bradepande. Spis dem med en hjemmelavet aioli og stegt kød. Rodfrugtfritter er lækkert tilbehør til vinterens gryderetter eller stegte kød.

Andebryststeg med rodfrugter instructions

  1. Skær vingerne af bryststegen og kog en fond af den. Læg bryststegen sammen med rodfrugterne og det øvrige tilbehør i en bradepande og krydr det godt. Sæt det i ovnen ved almindelig varme ved 150 grader..
  2. Når rodfrugterne er møre tages de ud af ovnen og lægges i et ovnfast fad..
  3. Rødbederne skal have lidt længere end de øvrige grøntsager. Tag dem ud og hæld lidt balsamico eddike på og kom dem i et ovnfast fad..
  4. Læg bryststegen i et ovnfast fad og steg det videre til den er helt mør. Det tog knapt 5 timer. Skyen og fedtet fra bradepanden hældes op i et smalt bæger og fedtet skummes fra. Skyen kommes sammen med portvinen i andefonden og koges ind til passende konsistens og smages til med krydderier og lidt balsamicoeddike..
  5. Imens koges kartoflerne og pilles og køles af. Lav karamellen så den er klar til at brune kartoflerne i inden servering..
  6. Når stegen er helt mør skrues der op for ovnen til 250 grader og stegen brunes til helt sprødt skind. Rodfrugterne og rødbederne varmes ligeledes op i ovnen. Brun kartoflerne i 5 minutter til de er flot brunede og blanke..
  7. Brystbenet fjernes og brysterne skære ud i passende stykker. Lægges på et stort fad sammen med rodfrugterne og kartoflerne. Sovsen og de syltede agurker serves til..
  8. Velbekomme og glædelig bagjul!.

Sammen med syrlige æbler får du en helt fantastisk smagskombination. Rodfrugter er en fællesbetegnelse, der blandt andet dækker over kartofler, gulerødder, jordskokker, persillerod, pastinak Se vores tema og find en opskrift med rodfrugter, der passer dine smagsløg. En nem og lækker opskrift med mørbrad og rodfrugter, der for det meste passer sig selv i ovnen. Alt, du skal gøre, er at ordne grøntsagerne, brune mørbraden og jævne saucen til slut. Herlig ovnret med rodfrugter og fløde som steges i et fad med saftige laksefileter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Andebryststeg med rodfrugter"

Post a Comment