Recipe: Yummy Nougatcrème til tærter og lagkager - Rimmers Køkken

Nougatcrème til tærter og lagkager - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en hindbærganache. Dit køkken skal passe til din stil og dine behov. Ønsker du at leve bæredygtigt derhjemme, er KUNGSBACKA det oplagte valg.

Nougatcrème til tærter og lagkager - Rimmers Køkken Pistacietærte med konditorcreme og hindbær, a food drink post from the blog Pilens Køkken, written by Camilla Pilgaard on Bloglovin'. Men jul og ferie til Den dominikanske Republik har taget en del af min opmærksomhed og køkkentid, for God Mad Lækker Mad Lava Køkken Bakken. Den kan også smøres uden på kager og holde et lag marcipan. You can have Nougatcrème til tærter og lagkager - Rimmers Køkken using 4 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Nougatcrème til tærter og lagkager - Rimmers Køkken

  1. It's 1 of + 2 dl piskefløde.
  2. It's 200 g of god blød nougat.
  3. It's of evt lidt stærk kaffe (frysetørret lige netop opløst i kogende vand).
  4. Prepare of og/eller evt 2 spsk god whisky.

I mellem to havregrynskager så har vi en konditor klassiker. Imellem chokolade bunde og vi har en lækker lækker lagkage. Problemet er bare at den opskrift der typisk er på nettet giver en sølle smørcreme. Dette praktiske køkken har plads til masser af bestik, service og køkkenudstyr, og køkkenøen er perfekt til de daglige gøremål.

Nougatcrème til tærter og lagkager - Rimmers Køkken step by step

  1. Varm 1 dl piskefløde op til kogepunktet og smelt nougaten i den varme fløde.
  2. Opløs kaffen i kogende vand og rør den i nougatblandingen. Sæt det hele på køl. Og/eller tilsæt lidt whisky.
  3. Når nougat'en er kold, pisk de 2 dl piskefløde til skum og vend nougat og flødeskum til en lækker crème. Læg den på to køl i en time eller to inden den smøres op på en kage eller i sprøjtepose og tylle for lidt mere effekt.

Trend Liqourice er et dristigt og mørkt køkken, som skaber en stærk kontrast til det store og lyse hjem. Se mulighederne og få ideer til dit eget køkken. Kager spiser vi gerne, når der skal hygges. Og jo mere der skal fejres, jo flere lag kommer der på kagerne: Lagkager hører sig derfor til ved særlige, festlige lejligheder, når nogen eller noget skal fejres. De har et bånd af marcipan og er pyntet med is og chokolade stykker.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Nougatcrème til tærter og lagkager - Rimmers Køkken"

Post a Comment