Recipe: Perfect Laks Wellington /indbagt laks

Laks Wellington /indbagt laks.

Laks Wellington /indbagt laks You can cook Laks Wellington /indbagt laks using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Laks Wellington /indbagt laks

  1. You need 2 of gode laksekotelettet eller et stykke laks uden skind.
  2. Prepare of Lidt nigellafrø.
  3. It's of Lidt citronsaft.
  4. Prepare of Lidt olivenolie.
  5. Prepare of Masser af frisk dild.
  6. It's of Salt og peber.
  7. You need 1/2 of tsk sukker.
  8. Prepare 2 of plader butterdej.
  9. Prepare of Et sammen pisket æg til at pensle med.

Laks Wellington /indbagt laks instructions

  1. Skær laksen i 4 stykker gnid med salt, peber og lidt sukker kom i fad med lidt olivenolie, citronsaft og lidt nigellafrø. Lad det trække mindst 1 times tid..
  2. Tø butterdej op og saml de 2 plader - rul ud - læg laksen midt på butterdejen og kom masser af hakket dild på. Pak laksen ind og tryk enderne sammen - pensl med sammenpisket æg..
  3. Sæt butterdejspakken på bagepapir på en plade i ovnen ved 200 g..
  4. Bag den i ca 20-25 min til den ser fin brun og sprød ud. Anret - server med en grøn salat og evt. En dressing rørt med cremefraiche og grov sennep!.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Laks Wellington /indbagt laks"

Post a Comment