Recipe: Appetizing Gateau Marcel
Gateau Marcel.
 	 	
 	 	 	You can cook Gateau Marcel using 6 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that. 
Ingredients of Gateau Marcel
- You need of mørk chokolade.
 - It's of smør.
 - You need of sukker.
 - It's of æggeblommer.
 - You need of æggehvider.
 - You need of Pynt: hakket chokolade.
 
Gateau Marcel instructions
- Pisk æggeblommerne med 1/3 af sukkeren til det er luftigt..
 - I en anden skål piskes æggehviderne stive med resten af sukkeren..
 - Hak chokoladen fint..
 - Smelt smøren..
 - Kom chokoladen i en skål og hæld den varme smør over. Rør i det indtil chokoladen er helt smeltet..
 - Vend forsigtigt først blommer i chokolade blandingen og herefter hviderne..
 - Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform beklædt med bagepapir i bunden..
 - Bag kagen i en foropvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 min. Kagen skal kun lige være bagt..
 - Lad kagen køle af inden resten af dejen fordeles ovenpå kagen. Pynt kagen med hakket chokolade..
 - Stil kagen på køl i mindst 4 timer eller natten over inden den kan serveres..
 - Kagen kan sagtens fryses ned..
 
0 Response to "Recipe: Appetizing Gateau Marcel"
Post a Comment