Recipe: Perfect Slikasparges med rejer, porcheret æg, snyde hollandaisesauce, karse og vaffel med pokchoy

Slikasparges med rejer, porcheret æg, snyde hollandaisesauce, karse og vaffel med pokchoy. Fordel brødsmuleren på en bageplade belagt med bagepapir og varm det i ovnen, indtil det er sprødt. Skrell aspargesen med en god skreller, og kutt av endene slik at de blir like lange. Og topp det med tørket spekeskinke, litt spirer eller karse.

Slikasparges med rejer, porcheret æg, snyde hollandaisesauce, karse og vaffel med pokchoy Her får du opskriften på ærtesuppe med rejer og karse. Hakkebøffer med bønnesalat og ostegratinerede Rens porren grundigt, og skær den i tynde skiver. Skræl kartofler, og skær dem i små tern. You can have Slikasparges med rejer, porcheret æg, snyde hollandaisesauce, karse og vaffel med pokchoy using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Slikasparges med rejer, porcheret æg, snyde hollandaisesauce, karse og vaffel med pokchoy

  1. You need 2 of meget tykke hvide asparges.
  2. Prepare of Salt og lidt sukker til kogelagen.
  3. You need 2 of æg.
  4. You need of Lidt eddike til porcheringsvandet.
  5. Prepare 16 of store pil selv rejer.
  6. You need of Masser af karse.
  7. It's of Saucen:.
  8. You need 2 of dl piskefløde.
  9. It's 10 g of smør.
  10. You need 1 of æggeblomme.
  11. You need of Revet citronskal.
  12. Prepare of Salt og peber.
  13. Prepare of Tilbehør:.
  14. Prepare of Pokchoyvafler, opskriften ligger på Cookpad.dk.

Opvarm en gryde med smør, og steg porre og kartofler ved. Rejerne optøs, æg og tomater kvartes, ærterne optøs. De lækreste brød hapsere med rejer og ostecreme. En skøn snack til gæsterne eller til tapasbordet.

Slikasparges med rejer, porcheret æg, snyde hollandaisesauce, karse og vaffel med pokchoy instructions

  1. Læg de frosne rejer på en tallerken og klip hovederne af dem..
  2. Efter 15 minutter kan du pille dem, dyp dem lige i lidt varmt vand inden..
  3. Skral aspargesene..
  4. Kog skrallerne og de afskårne ender i vand tilsat salt og lidt sukker i 20 minutter. Så har du en kogelage til at koge aspargesene i. Kom de 2 asparges i lagen og kog dem 5 minutter, tag dem op af lagen og læg på en tallerken..
  5. Kom piskefløde, smør, salt, peber og revet citronskal i en gryde og lad det koge lidt ind til det tykner..
  6. Monter saucen med en æggeblomme og skru ned for blusset..
  7. Nu skal æggene porcheres, slå hvert æg op i en kop og hæld ægget ned i det kogende vand med lidt eddike hvor du har pisket i vandet så der er dannet en hvirvel..
  8. Nu vil æggehviden samle sig om blommen. Skru lidt ned så det ikke bulderkoger og lad det simre i 3 minutter. Tag æggene op med en hulske..
  9. Anret nu asparges med alt tilbehøret og server med lidt pokchoy vafler..
  10. Velbekomme og god fornøjelse..

Find opskriften på disse hapsere med rejer lige her. · Samspillet mellem æg, rejer og stenbiderrogn samt den kogte torsk dækket af smagfuld cremefraichesauce, giver denne ret en himmelsk smag. Du skal være abonnent for at lytte til denne automatiske oplæsning. Anret torskesalaten i en skål, læg kogte og pillede halve æg ved, drys med pillede rejer og friskplukket brøndkarse. Server med et stykke ristet brød til. Desuden avocado i skiver, salatblade og chiliflager til pynt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Slikasparges med rejer, porcheret æg, snyde hollandaisesauce, karse og vaffel med pokchoy"

Post a Comment