Recipe: Appetizing Oksecuvette på den gode måde

Oksecuvette på den gode måde. Puds og rids Cuvetten og gnid den med salt og peber. På en stegepande brunes cuvetten godt af på alle sider. En god klat smør kommes på panden sammen med krydderurter og et hvidløg skåret i halve.

Oksecuvette på den gode måde Jeg anbefaler altid at bruge et kødtermometer - på den måde kan du altid være sikker på at få en perfekt. Mør oksecuvette i ovnen med hvidløg og sød sennep. Cuvette sous vide er den perfekte måde at tilberede en oksecuvette eller kalvecuvette på. You can cook Oksecuvette på den gode måde using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Oksecuvette på den gode måde

  1. Prepare 1 of oksecuvette her på 1100 g.
  2. It's of Hvidløg.
  3. It's of Rosmarin.
  4. Prepare of Timian.
  5. You need of Olie.
  6. Prepare of Smør.
  7. You need of Salt / Peber.

Metoden gælder uanset om du vil lave oksecuvette eller kalvecuvette sous vide. Du kan dog også godt brune kødet inden du vakuumpakker det, men jeg synes som sagt det bedste er at vente til kødet er tilberedt. En mør og lækker oksecuvette stegt på toppen af et fad kartofler med rødløg og peberfrugt. Glæd dig, du får opskriften på den lækre oksesteg, stegt på toppen af kartoffelfadet med rødløg og peberfrugt.

Oksecuvette på den gode måde instructions

  1. Puds og rids Cuvetten og gnid den med salt og peber..
  2. På en stegepande brunes cuvetten godt af på alle sider. En god klat smør kommes på panden sammen med krydderurter og et hvidløg skåret i halve. Stegen vendes et par gange på panden og lægges i en foliebakke. Stegevæden hældes over sammen med krydderurter og hvidløg. Sættes i grillen på indirekte varme - 180 grader i ca. 40 min. til kernetemperaturen er 54/55 grader. Hviler i 40 min..
  3. Stegen skæres i tynde skiver og jeg har serveret den med hjemmelavede kartoffelbåde, små tomater ristet ved svag varme i olivenolie med timian og rosmarin til de falder sammen. Hvidløgene fra stegen bruges også som tilbehør..

Krydr cuvettestegen godt og placér stegen på toppen med den underste side opad først. Masser af hvidløg (gerne helt friske) Masser af hvidløg (gerne helt friske). Rids den lidt på kryds og tværs, ikke for dybt. smør godt med salt og peber samt hvidløg der er blevet knust. Set stegen på en rist, med en bradepande eller lign. under til at opsamle fedtstoffet. Mad skal der til - også på SU.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Oksecuvette på den gode måde"

Post a Comment