Recipe: Perfect Venusmuslinger med pasta, fløde og rucola

Venusmuslinger med pasta, fløde og rucola. The phrase "Rødgrød med fløde" is often used when the Danes are talking to foreign people, getting them to repeat the sentence, and the result is hillarious! Post a video response in the comments. Lækker pasta med fløde, champignon, bacon og hvidløg, citron og persille.

Venusmuslinger med pasta, fløde og rucola En lækker og hurtig pastaret, der blandt andet er grønne asparges og rucola. Laves med lidt fløde til en cremet hovedret. Her får du min opskrift på en hurtig pastaret, der samtidig smager super godt. You can have Venusmuslinger med pasta, fløde og rucola using 12 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Venusmuslinger med pasta, fløde og rucola

  1. It's 250 g of venusmuslinger eller hjertemuslinger.
  2. Prepare 3 fed of hvidløg.
  3. You need 1/2 of rød chili.
  4. Prepare 1 håndfuld of persille.
  5. Prepare of Revet skal af 1/2citron.
  6. It's of Saft af 1/2 citron.
  7. You need 1 of dl hvidvin.
  8. You need 1 of dl piskefløde.
  9. You need of Salt og peber.
  10. Prepare of Rucula.
  11. It's 100 g of fetuccine med æg.
  12. Prepare of Salt.

Opskriften er uden kød, men med bla. asparges, rucola, fløde og tomater. Skru ned varmen og visp inn fløten. Ikke la det stå å koke, da kan sausen skille seg. Trekk kasserollen til side, visp inn osten og smak sausen til med salt Hell pastaen tilbake i kjelen.

Venusmuslinger med pasta, fløde og rucola instructions

  1. Rens muslingerne og sauter dem i olivenolie i en gryde sammen med chili og hvidløg. Når de har åbnet sig, kasseres de der ikke har åbnet sig, og hvidvin, citronsaft, skal og persille tilsættes samt salt og peber, lad simre 3 minutter, og piskefløden tilsættes og saucen smages til..
  2. Imens koges pastaen i 4 minutter og vandet hældes fra. Den tilsættes muslingesuppen og vendes godt rundt. Serveres i dyb tallerken og pyntes med rucula..

Spe eventuelt med litt av kokevannet, hvis pastaen mangler litt. Server med nykogt pasta og resten af osten. Opskrift: Pensl fiskefileter med pestoen og læg rucolasalat og chili på hver, og riv lidt ingefær over. Lad det koge op og tilsæt fløde og smag godt til. Tilsæt smør, parmesanost og fløde og varm det hele over middelstærk varme under omrøring.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Venusmuslinger med pasta, fløde og rucola"

Post a Comment