How to Cook Tasty Koteletter i fad med bacon
Koteletter i fad med bacon. Krydr koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem hurtigt på en pande i olien. Læg koteletterne i et smurt ovnfast fad og kom bacon, champignon, løg og cocktailpølserne hen over. Kog panden af med tomat og fløde og hæld det over.
 	 	
 	 	 		Pil og hak løgene i fine tern, skær bacon i tern og champignoner i kvarte. 	 		Steg først løg og bacon på en pande, læg det over koteletterne, og steg derefter. 	 		Koteletter i fad er en vaskeægte klassiker i det danske køkken, og her får du en god og gammeldags opskrift på retten. 	 	You can have Koteletter i fad med bacon using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that. 
Ingredients of Koteletter i fad med bacon
- Prepare 4 of koteletter.
 - You need 8 of skiver bacon.
 - It's 1/4 of l fløde.
 - Prepare 2 of alm. løg.
 - It's 1 of rødløg.
 - It's 1 fed of hvidløg.
 - Prepare 2 spsk of smør.
 - Prepare 6 of stk sød mini peberfrugt.
 - You need 1 of glas tomatsauce med basilikum.
 - You need 2 spsk of paprika.
 - You need of Salt og peber.
 
Her er både bacon, peberfrugt og fløde, og det Min bedste opskrift på koteletter i fad, der laves helt klassisk med bacon, hakkede tomater, champignon, peberfrugt og en god flødesovs. Gammeldags koteletter i fad i ovn med flødesovs med tomat, bacon og champignon. Findes der noget så lækkert, som koteletter i fad? Nogen gange er de nemme, enkle, klassiske retter dem der holder længst og som får flest stemmer i familien, når der skal vælges aftenmenu.
Koteletter i fad med bacon instructions
- Tænd ovnen på 225°C varmluft.
 - Hak løgene og hvidløg og kom dem op i et ildfast fad sammen med smørret, som fordeles over løgene..
 - Sæt fadet i ovnen i ca. 10-15 min. - rør i det så det ikke brænder på..
 - I mellemtiden skæres paprika-frugterne i strimler og tomatsaucen blandes med fløde, paprika, salt og peber..
 - Tag fadet ud af ovnen og fordel paprika-skiver og saucen over løgene..
 - Stil fadet ind i ovnen. Retten skal nu have ca. 30 min..
 - Koteletterne skal vikles ind i bacon - 2 stk. pr kotelet og lægges i fadet..
 - Retten skal have omkring 5 min. og herefter ca. 10 min. under ovn-grillen..
 - Til retten serveres bulgur, grøn salat og hvidløgs flute eller hvad man nu har lyst til..
 - Velbekomme..
 
Koteletter i fad er en klassiker fra det danske køkken. Her en udgave med cocktailpølser og bacon. Børnene elsker den og det gør vi andre også. Koteletter i fad kender de fleste, og i denne udgave kan du selv vælge om du ønsker en lidt "sundere" udgave, eller om du vil have den helt tunge version. Koteletter i fad er en dansk klassiker, der smager super godt og er et hit hos både børn og voksne.
0 Response to "How to Cook Tasty Koteletter i fad med bacon"
Post a Comment