Recipe: Tasty Græsk fladbrød - Rimmers Køkken

Græsk fladbrød - Rimmers Køkken. Græsk fladbrød - Mad over bål Outdoor Cooking. Frequently Asked Questions about Rimmers Køkken. What hotels are near Rimmers Køkken?

Græsk fladbrød - Rimmers Køkken Fordelen ved en masse hjemmetid er tid til bageforsøg. - Den her tærte kan godt anbefales, er man som jeg total fan af citron. Disse grillede fladbrød går med deres bløde og luftige indre perfekt til en græsk gyros eller som dyppelse til tzatziki, pesto eller hummus. Find en kagerulle frem og rul én bolle til et rundt fladbrød med en tykkelse på ca. You can cook Græsk fladbrød - Rimmers Køkken using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Græsk fladbrød - Rimmers Køkken

  1. It's 3,75 of dl lunt vand.
  2. Prepare 10 g of gær.
  3. Prepare 2 spsk of oliven olie.
  4. You need 1 of tsk sukker.
  5. You need 2 of tsk salt.
  6. You need 400-475 g of mel (jeg brugte 50/50 alm hvedemel og stenformalet).
  7. You need of olivenolie til at stege i.

This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Kære Helle Du er så skøn og så dejlig en humørspreder :-) Det er oplagt at støtte Helle Rimmers rullende konditori, så vi kan opleve dig og nyde dine dejlige kager rundt om i byen. Leder du efter de originale opskrifter på den lækre autentiske græske mad, er du kommet til det helt rette sted. Her kan du nemlig finde opskrifter på alle de Vi vægter den ægte autentiske græske stil højt i vores opskrifter på græsk mad, og det kommer til udtryk i den gode smag.

Græsk fladbrød - Rimmers Køkken step by step

  1. Brug gerne en røremaskine med dejkrog: - Opløs gær i det lune vand - Tilsæt ca 200 g mel lidt ad gangen - Tilsæt olivenolie, sukker og salt - Tilsæt yderligere mel lidt ad gangen indtil dejen begynder at slippe siderne på røreskålen - Stil dejen til hævning med et viskestykke over i 30-45 min.
  2. Find en pande frem til stegning, gerne én af ubehandlet pladejern - Del dejen i stykker af 75-100 g - Drys lidt mel på bordpladen og rul nu dejen ud i en tynd pandekage - Steg hvert brød på en helt varm pande med olivenolie.
  3. Serveres som brød til en ret med kød og salat eller som en sandwich, der skal med i madpakken.

Græsk mad er lig med fællesskab og mange retter mad. Grækerne nyder samværet ved bordet og sidder tit og nipper til forskellige retter - og ofte deles man om nogle forretter. Man stikker simpelthen med sin gaffel i fade med salat, dip og oliven, som er fælles for hele bordet. I dette tema kan du finde. En opskrift, på et dejlig brød, som smager fantastisk.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Græsk fladbrød - Rimmers Køkken"

Post a Comment